Oto mój kanał na yt, jeżeli spytacie dlaczego minecrfat, jest jedna odpowiedź, dużo odbiorców. Chce na nim wrzucać też jakieś EDITY ROWEROWE, i filmiki z gier
Zdajesz sobie sprawe, ze kase YT daje bardziej za odsłony niz subskrybentów? Bez odsłon to nawet pierdylion subskrybentów nic Ci nie da, a z rowerów nie wygenerujesz tyle odsłon by zarabiać.
Spaced pisze:Zdajesz sobie sprawe, ze kase YT daje bardziej za odsłony niz subskrybentów? Bez odsłon to nawet pierdylion subskrybentów nic Ci nie da, a z rowerów nie wygenerujesz tyle odsłon by zarabiać.
ale czy nie jest przypadkiem tak, że im więcej subskrybentów, tym więcej odsłon? Poza tym... może po prostu chce trochę rozpowszechnić swój kanał? Skąd założenie, że liczy od razu na jakieś grube dolary?
Spaced pisze:Zdajesz sobie sprawe, ze kase YT daje bardziej za odsłony niz subskrybentów? Bez odsłon to nawet pierdylion subskrybentów nic Ci nie da, a z rowerów nie wygenerujesz tyle odsłon by zarabiać.
ale czy nie jest przypadkiem tak, że im więcej subskrybentów, tym więcej odsłon? Poza tym... może po prostu chce trochę rozpowszechnić swój kanał? Skąd założenie, że liczy od razu na jakieś grube dolary?
Bo jak sie walczy o puste statystyki, a nie o zajawke to z reguły chodzi o hajs
A nie. Subskrybent musi kliknąc w video zeby była odsłona. A ja mam sporo kanałów w subskrypcjach gdzie jesli filmik nie wydaje mi sie ciekawy to nie klikam