CTM Mons

botanic18
Kontakt:

CTM Mons

Post autor: botanic18 »

Słyszał ktoś, coś o tym rowerze? Ogólnie szukałem po internecie jakichkolwiek informacji i jest tego strasznie malutko. Chodzi mi głównie o model 3.0 2013 :) ogólnie dopowiem, że biją na głowe inne topowe marki w stosunku osprzętu do ceny.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

W internecie szukałeś ale szukajki na dh-zone nie użyłeś. Wpisz Mons i wyskoczy Ci trochę tematów, dla przykładu:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... hilit=Mons
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
botanic18
Kontakt:

Używałem także, ale z tych tematów nie da się nic wywnioskować. Ogółem idzie tylko masa porównań do innych ram i nic po za tym, zero precyzyjnych opinii czy cokolwiek.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Myślę, że porównanie do innych ram daje jakieś odniesienie. Nie wiem jakich informacji się spodziewasz, może napisz konkretniej, będzie łatwiej się odnieść.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
botanic18
Kontakt:

Dokładniej chodzi mi o jej wytrzymałość, podobieństwo wizualne to każdy potrafi chyba określić, bardziej zależy mi na opinii jak spisuje się ten model na fabrycznym osprzęcie i czy jest porównywalny np. do glory i czy lepiej zainwestować w niego, czy pchać się w trochę starsze używki na podobnych częściach.
tomek059
Kontakt:

Post autor: tomek059 »

Tak jak pisałem w poprzednim temacie pytaj ludzi ujeżdżających te rowery. Chłopaki jeżdżą po zawodach, zdobywając dobre miejsca i nie słyszałem żeby ktoś narzekał na pracę. Co do wytrzymałości to jest to dość względne pojęcie. Wszystko zależy od techniki.
.
ODPOWIEDZ