siema jak sie nazywa takie cos jak machaja takim czyms ze jest linka a na koncu zbiornik z jakims paliwkiem i to jest zapalone... najczesciej trzyma sie w jednej i w drugiej rece i macha w kółko i na rózne sposoby a to jest zapalone?? kumacie?? wie ktos jak to sie nazywa ?? moze jakies stronki na necie??
to nie samolocik ani co tam jeszcze wymysliliscie tylko tam jest specjalna puszeczka a w niej płyn jakis co sie pali...na któryms teledysku molesty( chyba kawałek co jest refren " idz swoja droga nie daj satysfakcji wrogom..." koles takim czyms macha...
nie wiem jak sie to nazywa ale widzialem na Rynku w Krk jak jakas laska machala tym na wszystkie strony. Patent polega na tym, ze po obu stronach linki zamocowane sa zbiorniczki z naftą, ktore plona, a ona wywija nimi naokolo jak opetana :))) Efektowne..
Hmm, ja slyszalem inny sposob na zrobienie tego, ale nie wiem czy sie sprawdza! Otoz jak doriwesz gdzies koc gasniczy to na konce troche go zawin jakos i nasacz w paliwie czy czyms palny i podpal, nie wiem czy zda to egzamin, ale kumpel mi kiedys mowil jak to robi(ale on sie bawi dlugim kijem, a nie sznureczkami:P(nie kojarzyc z genitaliami:P!!))!!