Czy warto? Leader fox dragstar

Berson
Kontakt:

Czy warto? Leader fox dragstar

Post autor: Berson »

Co sądzicie na temat tego rowerka:
http://tablica.pl/oferta/leader-fox-dra ... 67112c87e7 ?
Chce dopiero zacząć swoją przygodę.
Wiem, że amortyzator do wymiany. I martwią mnie te piasty, ale wydaje mi się , że za taką cene ( postaram sie wynegocjowac dużo taniej) to dobra maszyna na początek.
Mam komfort ze jest to we wrocławiu wiec moge go obejzec na spokojnie.

Prosze o ewentualne rady.
Pozdrawiam
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Nie pchaj się w ten rower.
Moim zdaniem cena z kosmosu, za tyle można kupić coś dużo lepszego

komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Jak koleś zejdzie z 1000 z ceny to można brać. :P
kklock
Kontakt:

Post autor: kklock »

Według mnie też się kompletnie nie opłaci. Zdecydowanie możesz tak duże pieniądze zainwestować lepiej.
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

dobra maszyna na początek czego? bo jeżeli myślisz o dh-fr to średnio.

Nie oszukujmy się kupując latawiec pilotem nie zostaniesz, dlatego warto na początek kupić jakiś starszy sprzęt ale z lepszej półki, albo coś pokroju enduro i popróbować lekkiego dh, wtedy jak Ci nie podejdzie to zawsze zostajesz rowerem który na wypady nad jezioro sie nada ;)
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

Na pewno tego nie bierz za taką cenę, strasznie się to nie opłaca. Pisz na pw, kolega ma fajny rower jak na początek w dobrej cenie :D.
Berson
Kontakt:

Post autor: Berson »

Rozumiem, że nie jest wart ceny.
Chce zacząć od single tracków, ewentualnie coś w stylu enduro no i lekki freeride. Wiem, że to trudno to połaczyć, czyli według was ile wart? 1300-1500?
Wiem, że lepiej kupić coś droższego, ale to pierwszy rowerek wiec cieżko mi bedzie tak w ciemno kupić go z drugiego końca polski mimo zabezpieczeń, że nikt mnie nie oszuka. Wolał bym go obejrzeć , przejechać się.
Gdybym kupił go tanio, a cześć rzeczy wymienił to dlaczego jest zły aby zaczynać na nim przygode z freeridem i w ogóle trudniejszą jazdą?
Prosze o pomoc, pytam dużo osób i jeżeli mówicie, "NIE" to napiszcie co w nim jest nie tak, po prostu konkretnie dlaczego nie.
Szukam roweru, na single tracki,który da sobie rade we freeridzie czy jakiś mniejszych hopach ale tak abym dał rade te 20-50km przepedałować.
dzięki z góry
ODPOWIEDZ