[San Romolo] Marzec, kto jedzie? DH/FR
[San Romolo] Marzec, kto jedzie? DH/FR
Witam,
Planuje wyjazd do San Romolo we Włoszech w marcu. Mogę tanio wypożyczyć Busa i szukam chętnych. Sam przejazd wychodzi narazie ok. 500 zł przy 6 osobach. Dajcie znać czy ktoś jest chętny to będę organizował. Nocleg wyjdzie myśle mas 500 więc 1000 bez jedzenia ale znajdziemy tam Biedronke!
Wyjazd z Katowic.
Planuje wyjazd do San Romolo we Włoszech w marcu. Mogę tanio wypożyczyć Busa i szukam chętnych. Sam przejazd wychodzi narazie ok. 500 zł przy 6 osobach. Dajcie znać czy ktoś jest chętny to będę organizował. Nocleg wyjdzie myśle mas 500 więc 1000 bez jedzenia ale znajdziemy tam Biedronke!
Wyjazd z Katowic.
No popatrz: bus kosztuje mnie 165 zł netto x 7 dni to 1155. Załóżmy ze jedzie 6 osób to wychodzi nam 192,5 na os. Do tego paliwo: z Katowic to 32 setki km w dwie strony po 9 spalanie x 5,7 średnia cena ON to 1641,6 to wychodzi na osobę 273,6 czyli przejazd w dwie strony z Katowic wychodzi na osobę 466,1 zł.
Noclegi poza sezonem w okolicach sanremo są bardzo tanie, jak znajdę coś konkretnego na 6 osób to podlicze.
Dajcie znać kto jest chętny i jedziemy!
Noclegi poza sezonem w okolicach sanremo są bardzo tanie, jak znajdę coś konkretnego na 6 osób to podlicze.
Dajcie znać kto jest chętny i jedziemy!
-
- Kontakt:
no właśnie jaki termin? bo od tego jest wszystko uzależnione, na święta pasowało by mi dość
może pod ? >>> http://www.pinkbike.com/photo/6576525 

No może i taniej jest osobówką (też zależy jaką, powiem tyle że moim by się nie opłacało...) ale jak chcesz na miejscu wjechać na monte bignone, jak tam niema wyciągu, a miejscowi sobie strasznie sumy liczą za shuttle.
No mi pasuje w sumie od połowy marca najbardziej, ale mogę się dostosować.
Busik jest 9 osobowy ale niema haka więc ciężko będzie się spakować w taką ilość osób, dlatego myślę że max 5-6 osób. Możliwe że taki mój kumpel by jechał i robił nam cały dzień za kierowcę wtedy mamy 7 dni pełnego jeżdżenia.
Jak ktoś jest chętny to po prostu pisać tutaj jaka data mu pasuje i na pewno znajdziemy kompromis i pojedziemy.
Co do noclegów to polecam szukanie przez niemiecki internet, tam się włosi bez pośrednio ogłaszają i można np. wypasioną willę na 15 osób za 600 euro na tydzień wynająć
Dla przykładu RoostDH czy jak oni się tam nazywają kasują za taki pobyt 600 funtów bez dojazdu.
No mi pasuje w sumie od połowy marca najbardziej, ale mogę się dostosować.
Busik jest 9 osobowy ale niema haka więc ciężko będzie się spakować w taką ilość osób, dlatego myślę że max 5-6 osób. Możliwe że taki mój kumpel by jechał i robił nam cały dzień za kierowcę wtedy mamy 7 dni pełnego jeżdżenia.
Jak ktoś jest chętny to po prostu pisać tutaj jaka data mu pasuje i na pewno znajdziemy kompromis i pojedziemy.
Co do noclegów to polecam szukanie przez niemiecki internet, tam się włosi bez pośrednio ogłaszają i można np. wypasioną willę na 15 osób za 600 euro na tydzień wynająć

Witam wszystkich! W tym roku znów planuje wyjazd, tym razem mam busa od znajomego więc odpada koszt wynajmu! Szczerze mówiąc to jak znajdą się chętni to mogę jechać i dwa razy- San Remo i męski wypad na rowery jest po prostu git! Dajcie znać kto chętny, koszt nocleg + przejazd z wszystkimi opłatami to ok 1100 - 1200 zł.
-
- Kontakt:
Re:
No tak się składa że znajoma mieszka w San Remo i nam zorganizowała w zeszłym roku mega fajną chatkę, co prawda kilka kilometrów za centrum san remo ale blisko sklepu i blisko do tras. Dużo włochów wynajmuje swoje apartamenty przez biura turystyczne które sobie doliczają dużą prowizję (to samo zresztą jest w np. w Chorwacji).ArthurGreen pisze:Nie są tanie noclegi poza sezonem. My w lutym za bungalow 5-cio osobowy zapłaciliśmy 500 euro.. Więc nie liczcie, że tanio się prześpicie.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na priv.