MaxxisDH pisze:Dany użytkownik powinien moim zdaniem dodać tylko i wyłącznie dodatkowy tekst tego typu że np: ogłoszenie nieaktualne , albo mod lub admin od razu powinien je usunąć z giełdy , ludzie powinni pisać ze np nieaktualne ogłoszenie bo czasem jest mnóstwo ogłoszeń widniejących ale nieaktualnych.
Giełda może się sama czyścić z ogłoszeń, ważność ogłoszenia np. 4 tygodnie i po 4 tygodniach ogłoszenie jest usuwane (w całości czyli razem z komentarzami)
Jak dla mnie stwierdzenie że moderatorów jest wystarczająca ilość i że zielono jest w każdym temacie jest słabe, owszem jest zielono ale to tylko dlatego że moderator też użytkownik i zabiera głos w dyskusjach, ot i cała tajemnica Poliszynela.
PS Takie jest moje zdanie i takie są moje sugestie co do usprawnienia giełdy i nikt nie musi się z tym zgadzać.
Solucja to niestety ale zwiększenie grona moderatorów z dużym naciskiem na tych bardziej online, wtedy byłyby osoby które moderowałyby giełdę z takich postów jakie są w przykładzie przytoczonym przez KaKTuSSS'a
Peace