Czy ten rower będzie dobry dla początkującego?
Czy ten rower będzie dobry dla początkującego?
Po kilku postach przemyślałem wypowiedzi chłopaków no i zdecydowałem się na rower hardtail, mam dosyć mały budżet więc nie kupie mistrzowskiego roweru,ale chciałbym się was zapytać czy ten rower jest dobry i warty tej ceny.
No i prosiłbym o opinie o tym amorku czy jest dobry?? (awaryjność,praca,serwis)
http://tablica.pl/oferta/dh-fr-dirt-dar ... bb178d3ac4
No i prosiłbym o opinie o tym amorku czy jest dobry?? (awaryjność,praca,serwis)
http://tablica.pl/oferta/dh-fr-dirt-dar ... bb178d3ac4
66 RC 2005 to klasyka. Z drugiej strony ma to już 9 lat...
Zmęczony to znaczy, że jeśli ktoś go używał zgodnie z przeznaczeniem to może być "rozgracony". Bez obejrzenia bym tego roweru nie brał. Szukać pęknięć, luzów... SF to nie jest pancerna rama aczkolwiek przyzwoita.
Nie pisz per Pan i posta pod postem!
Zmęczony to znaczy, że jeśli ktoś go używał zgodnie z przeznaczeniem to może być "rozgracony". Bez obejrzenia bym tego roweru nie brał. Szukać pęknięć, luzów... SF to nie jest pancerna rama aczkolwiek przyzwoita.
Nie pisz per Pan i posta pod postem!
Z gówna bata nie ukręcisz.
Re:
KubaLaPL pisze:Są tu i 14 latkowie o mózgu wielkości pina w pedale

No ale prawdziwe niestety.
W temacie to pamiętaj też że im bardziej zaawansowany sprzęt kupujesz tym więcej wymaga on czasu i wiedzy.
Taki amor żeby posłużył ci jeszcze troszkę też trzeba co jakiś czas rozebrać i zrobić serwis.
Nie chcę cię tu odstraszać tylko zwrócić na to twoją uwagę.
Sama konstrukcja 66 jest bardzo udana i te amory nawet wyglądając na mocno sfatygowane działają zacnie i są mało awaryjne.
A rower nie jest zły ale warto by go zobaczyć na żywo.
Re:
Uff ja się cieszę że już 15KubaLaPL pisze:Są tu i 14 latkowie o mózgu wielkości pina w pedale także wiesz...

A tak serio i co do tematu to rower jest w miarę spoko, fakt że amortyzator prawdopodobnie będzie miał już swoje przeżyte. Jeśli chciałbyś żeby Ci coś poszukał to możesz pisać pw, albo sam wstawiaj sobie tutaj linki. Praktycznie większość użytkowników tego forum jest bardzo pomocna i na pewno będziemy starać Ci się doradzić

Kolega ma nawet dobry sprzęt za bardzo niską cenę.