Witam.
Mam pytanie, mianowicie czy możecie polecić jakąś dobrą, solidną ramę hardtail do Freeridu i mniej zaawansowanego downhillu? W cenie jakiejkolwiek- jak dobra to może być nawet droga (oczywiście w granicach rozsądku . I oprócz samej ramy prosiłbym o informację, gdzie ją dostać- znalazłem już kilka dobrych sprzętów- nie do dostania.
Pozdrawiam.
Nie istnieje coś takiego jak dobry HT do DH czy FR. To tak jak szukać auta terenowego do wyścigów na torze. Niby się da, ale to nie to.
A jeśli już to DC coock, coocker, NS bitch.
Chodziło mi właśnie o ramę tego kalibru- tyle, że podane przez Ciebie opcje są dość deficytowe. Nie ma czegoś bardziej dostępnego? Najlepiej na rynku pierwotnym?
O kurde, ale wtopa
Nie ma, bo skończyły się czasu sztywniaków do pseudoDH. Możesz kupić dartmoora Horneta z nowych ram, ale to nie jest sprzęt stricte do FR/DH.
No skończyły się- a szkoda. Mój brat jeździ na Jack Trec 3- i to jest sprzęt sprzęt jaki by mi odpowiadał. Niestety nie do dostania.
A dartmoora to znam na pamięć. Obecnie mam phantoma,ale to nie jest zbyt pewny interes. A na fulla nie stać Lipa.