Podejrzane aukcje.
Dla przestrogi - nie kupujcie od tego Pana http://allegro.pl/show_user.php?uid=7317310
Prawie 3 tygodnie temu zlicytowałem kasetę u niego, kasę wpłaciłem natychmiast na konto PayU i czekam .... Kontakt i telefoniczny i mejlowy jest, ale gość obiecuje że wyśle najdalej w przeciągu tygodnia. Czas leci, kolejny tydzień ucieka i nic ... Doczytałem w komentach, że prawdopodobnie ciągnie towar z chin, więc to pewnie jest przyczyna obsuwy. Wszystko byłoby ok gdyby podał w warunkach aukcji że czas oczekiwania jakiś długi, a nie że czekam teraz jak osioł.
Prawie 3 tygodnie temu zlicytowałem kasetę u niego, kasę wpłaciłem natychmiast na konto PayU i czekam .... Kontakt i telefoniczny i mejlowy jest, ale gość obiecuje że wyśle najdalej w przeciągu tygodnia. Czas leci, kolejny tydzień ucieka i nic ... Doczytałem w komentach, że prawdopodobnie ciągnie towar z chin, więc to pewnie jest przyczyna obsuwy. Wszystko byłoby ok gdyby podał w warunkach aukcji że czas oczekiwania jakiś długi, a nie że czekam teraz jak osioł.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
To pewnie jeszcze poczekasz. W Chinach był teraz festiwal wiosny i przez ponad dwa tygodnie oni praktycznie nie pracowali (w tym podobno ich poczta). Skończył się dopiero 10.02 więc zanim wszystko ruszy na nowo to trochę potrwa. Kolega ma ten sam problem, zamówił telefon i dopiero po zamówieniu dostał maila że wysyłka dopiero po 10.02 bo "spring festiwal".
Gość pewnie nie wziął tego pod uwagę i teraz cię zwodzi.
Gość pewnie nie wziął tego pod uwagę i teraz cię zwodzi.
http://allegro.pl/cube-hanzz-pro-2012-i3967876941.html
co o tym myslicie? pisałem z gościem i mówił że wysyłka z Kopenhagi ;x
co o tym myslicie? pisałem z gościem i mówił że wysyłka z Kopenhagi ;x
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
Raczej flor (hiszp. Kwiat). Jakaś ziemia do kwiatków czy coś.sokol3miasto pisze:na 5 zdjeciu jest zdjecie jakiejs paczki. Chipsy czy cos? może jakiś detektyw odkryje co tam napisane choć na polskie nie wygląda
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt: