DJ I 2003 czy Manitu Black

rampage
Kontakt:

Post autor: rampage »

Panie widzminie a ile taki sherman kosztuje?:D
www.mkbikeonline.com
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Ja bym nie bral nic co ma korone jak Dj i jest jednapolka... nie chodzi tylko o pekanie... raczej o caloksztalt. Raczej blacka, shermana, albo Silvera ale tog mniejszego...
freeride21

Post autor: freeride21 »

wedge do xc , buhahhahahahaha
składam się na ziemi juz któryuś raz z kolei :0
podważacie rekomendacje firmy marzocchi co do tego amora czy co , a może podważacie instrukcje obsługi , albo znacie sie lepiej od marzocchi do czego jest ten amor

Big LOL 130mm skoku do xcccccc no padneeeeeeeee......
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

Siema!No niektorzy pewnie mnie tu pamietaja z poprzedniego forum bo ja to juz jestem weteranem blackow :) Szybko o marcoku wedge,tak jak kolega wyzej napisal 130mm i xc :D nie nie to pomylka,ale jak dla mnie wedge to pomylka firmy marcok,amor nie nadaje sie ani do xc ani tym bardziej do katowania,moze na poczatek dla poczatkujacego ale z tymi poczatkujacymi tez roznie bywa :) oni czasem bardziej niszcza sprzet od tych co juz dobrze smigaja i znaja technike i ladowania i wyjebywania sie :) no i teraz o blacku,mialem dwa blacki i co moge powiedziec.Drugiego blacka mam juz rok i kurwa dziala beznadziejnie,zero tlumienia,ze 120mm dziala moze z 80-90mm i ogolnie jest po 3 serwisach i *** mu to dalo.Zawsze chwalilem blacki i bo to sa zajebiste amorki,ale....po jakims czasie poprostu sie rozpierdala ich praca :/ i pomimo ze przez kilka lat na tym forum bylem przodownikiem wciskania wszystkim blackow to powiem wam ze nastepny amor to bedzie marcok.Pomimo ze znam o wiele wiecej polamanych dj'y niz blackow.Moj kumpel teraz kupil 3 letniego marcoka drop offa i kude chodzi ZAJEBISCIE,to moj black po roku zupelnie sie zesral przy nim,moj kumpel ktory ze mna kupowal blacka ma tak samo jak ja aha i co najwazniejsze ja nie skacze po hopach ,jezdze czysty street-glownie manuale ,baniaki i schody,no moze te schody troche katauja tego amora.Jezeli kupie dj'a i po roku tez go rozpierdole to rzucam ten sport :) nie bedzie mnie stac na niego
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
rampage
Kontakt:

Hmmm to jakiego amora bysciem i polecili ....hmm do 1400 skacze na dirtach i treoche w streecie smigam ,waze niecale 60 kg
www.mkbikeonline.com
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

no mowie Ci DJ!! i tylko to!! black'a nie bierz, sherman drogi, Marzoch ma same plusy :D
www.hcfr.pl !!
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

panie rampage: a taki malutki sherman jumper kosztuje jedynie 499$ co wg mnie posralo kompletnie manitou i odemnie maja duzy minus przez to (ale *** i tak sherman chodzi zajebiscie:P) a za 1600 znajdziesz uzywnke shernana
teh_pwnerer
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

ehh jak dla kogos zaleta jest pekajaca korona i robiace sie po roq luzy to wybaczcie . jak chcesz to kup z allegro jakiegos shermana zmiescisz sie w 1400 zeta . bedzie to na 100% lepszy wybor niz te blacki itd. a wedge to porazka :/ wiesz frerider czy jak ci tam to ze amor ma 130 skoku to nie znaczy ze jest do dualu lub do katowania . moj kumpel jezdzi w mtb (zawodowo) i jezdzi na blacku 120/100 wiec nie mow mi ze wedge jest do katowania . ten amor jest bardzo slabiutki przynajmniej wersja bez qr 20 . poza ttym kijowo dziala , jednak marzoki maja progresje w skoku co ja bardzo cenie
cfaniak
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

rampage: do 1400 to kup sobie drop offa I
<cfaniak>
rampage
Kontakt:

No to cena shermanka nie za fajna ;]

A co d blacka nie amielm nawet tego na wzgledzie kumpel ma i nie podoba mi sie .
A drop off ma z tego co wiem 130 mm skoku a ja bym wolal cos tak do 110 mm

Teraz co calkowicie nie wiem co zrobic co zakupic
www.mkbikeonline.com
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

a ja najpierw bym kupił widelec da bomba jump fork :P i np korby dobre albo cus innego a potem zbierał na amora ( teraz tak mam na szywniaku fjanie sie jezdzi tylko nadgarstki mam chyba potłuczone całe bo nie bardzo mi idzie ruszanie ręką )
pozdro
.................................. nic :/
viktor
Kontakt:

Post autor: viktor »

Ja jezdze na Blacku Elite i jest super, wykorzystuje caly skok ale nigdy nie dobil, plynna praca. Według mnie bardzo fajny amorek!

pozdr
viktor
Kontakt:

Post autor: viktor »

Ja jezdze na Blacku Elite i jest super, wykorzystuje caly skok ale nigdy nie dobil, plynna praca. Według mnie bardzo fajny amorek!

pozdr
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

jedyna rzecza ktora z manitou mozesz brac zamiast DJ1 to Sherman'y...
black jak za swoja cene dobry jest ale w porownaniu z dj1 wypada jak kupa
wiec bierz DJ1
rampage
Kontakt:

NA widelkach teraz jezdze i juz mam dosc wiec ja tam amora kupie a co do reszty to nie mam najgorszego nic :)
www.mkbikeonline.com
Mocol1
Kontakt:

Post autor: Mocol1 »

biesz blacka
Jedno jest pewne- Zawodnicy downhillowi to ekstremaliści !!!
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ja bym brał DJ a w szczegolnosci dlatego iz jest to 1 :D
tuh@
Kontakt:

Post autor: tuh@ »

mam okazje zamienc dj na dnm usd120 bez doplaty ten sam rok dj i dnm.opalca sie?bo duoz czytam o peknietych koronach a w dnm znowu rury sterowe..a jakby wladowalc stalowa rure do dnm?jak to wyglada i kosztyy ogolen z gory dzieki za odp
Xprot

Post autor: Xprot »

ta wez blaka tosie nie ugnie i peknie
dj tez ci peknie albo niejak wkrecsz srubki, ale
PRACA DJA....... a praca blaka, to jest jak niebo i ziemia....
ODPOWIEDZ