Podejrzane aukcje.
Re:
KubaLaPL pisze:Myślisz, że w Kopenhadze nie mają piwnic?
Pewnie są.
Po prostu widywałem u nas beton w piwnicy pomalowany takim szarym badziewiem.
Przeważnie jestem daleki od teorii spiskowych ale dresik i te cwelki rokendrolki robią na mnie złe wrażenie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
Sprzedałem i kupiłem sporo części na allegro, nigdy nie podawałem telefonu i sam też nie dzwoniłem. Wszystko chciałem mieć czarno na białym - na piśmie - żeby nie było jakiś niedomówień czy nie ścisłości. Typ z aukcji ewidentnie kręci, ale nie przekreślaj wszystykich nie podających telefonouWłóczykij89 pisze:Śmierdzi na kilometr. Hmm... kontakt przez gg i sms?? Wolałbym porozmawiać przez telefon przed takim zakupem...

O, Człuchów moje miasto :p Niestety teraz mieszkam pod Wawą także mam daleko.
Postaram się po cichu rozeznać czy w którymś z Człuchowskich bloków nie było to zdjęcie robione
A co do piwnicy na tym zdjęciu z wiadrami i śmieciami. U mnie w bloku rodzinnym piwnica miała taki sam układ. Schody z klatki na dół. wnęka z drzwiami pod nimi - tam jedna piwnica. Dokładnie tak samo jak na zdjęciu. A całość tak jak na rysunku co zrobiłem:

Postaram się po cichu rozeznać czy w którymś z Człuchowskich bloków nie było to zdjęcie robione

A co do piwnicy na tym zdjęciu z wiadrami i śmieciami. U mnie w bloku rodzinnym piwnica miała taki sam układ. Schody z klatki na dół. wnęka z drzwiami pod nimi - tam jedna piwnica. Dokładnie tak samo jak na zdjęciu. A całość tak jak na rysunku co zrobiłem:

Przeglądając tablice natknąłem się na ów glorke
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower ... 3334a2901d
Sprzedająca nic w opisie nie przedstawiła, dla mnie wydaje się to lekko podejrzane.
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower ... 3334a2901d
Sprzedająca nic w opisie nie przedstawiła, dla mnie wydaje się to lekko podejrzane.