Narazie niestety nie mam żadnego napinacza ; / oprócz mojego prototypu
Firma w której miałem wycinać części niedawno oznajmiła mi, że mają za dużo roboty i narazie nie przyjmują nowych zleceń -,-
Akurat w przypadku zębatek waga nie jest priorytetem, przynajmniej dla mnie. Jeśli ma wyrabiać tyle co dartmoor to szkoda Twojej pracy. Ale jeśli masz dobry materiał i możliwość obróbki cieplnej to może być ciekawie. A tak z branżowej ciekawości: to jest w 100% robota frezarki czy materiał jest najpierw po wodzie/ laserze ?
Chcę robić części dobrej jakości, w miarę lekkie oraz wytrzymałe. Nie będę zjeżdżać maksymalnie z wagi bo akurat jest na to "moda". Projektuję części na, których sam chciałbym jeździć.
Grawerka laserowa będzie, ale niestety w trochę późniejszym terminie.
I będzie to tylko logo i podstawowe informacje.
Jeżeli dobrze zrozumiałem chodzi Ci o dodatkową grawerkę np z imieniem, nazwiskiem itp tak ?
Niestety na koronce jest ograniczone miejsce na takie dodatki i raczej nie będziemy tego stosować.
Ciekawe co wszystkich naszło na robienie zębatek? Po Weeze to jest 4 firma, którą kojarzę. Jak w zębatkach typu narrow wide można coś podziałać, bo jest tego mało na rynku to, czy jest realnie tak duże zapotrzebowanie na zwykłe zębatki przy bardzo niskich cenach choćby Darta?