Sprzedaję go jak coś

to żeś zapodał kolejny raz.Spaced pisze:SX Trail to wlasnie rasowe enduro.
Rasowe w sensie cieżkie. Teraz granica miedzy rowerem bikeparkowym i endurowym czesto się zaciera. Chociaz sx trail w swojej wysokiej wadze jest dziwny.diskordia pisze:to żeś zapodał kolejny raz.Spaced pisze:SX Trail to wlasnie rasowe enduro.
enduro na ramie która z damperem waży 4600??. rewelacyjny pomysł.
Wygląda to miodnie. X-fusion bardzo ładnie pracuja. Tylko ciekawe czy rozwiazali problem z za małą iloscia smaru na który wkładane są lagi w półke przez co amor skrzypiał. W jezdzie nie przeszkadzało ale mozna było nieźle się najeść strachu jak człowiek nie wiedział czemu.diskordia pisze:z nowymi 55 byłoby bosko- sam bym chętnie zmienił,
praktycznie kilogram lżej. a co do foxa? jakiś czas temu pozbyłem się 36, bo za cholerę nie chciały odpowiednio działać na ostatnich 3/4cm skoku,przy mojej wadze 76kg. lekka żenada.
osobiście-prawdopodobnie zmienię 66 na x-fusion. jeździłem chwilę na tym nowym crossie enduro-i już na pierwsze wrażenie ten amorek pracuje ładniej niż fox-i pełnym skokiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości