Co najpierw kupić Evil Imperial vs. Marzocchi Monster

Hugoo
Kontakt:

Post autor: Hugoo »

10-15 m dropy? Daj zdjęcia, bo tyle chyba nie ma okaley sender :D
Szakall
Kontakt:

Post autor: Szakall »

a ja bym zapakowal poprostu tego monstera do big hita, i masz idealny sprzet do droperki, nie widze sensu zmieniania fulla na ht
http://www.pinkbike.com/u/szakal/album/
MUSZEL
Kontakt:

Re:

Post autor: MUSZEL »

Szakall pisze:a ja bym zapakowal poprostu tego monstera do big hita, i masz idealny sprzet do droperki, nie widze sensu zmieniania fulla na ht
jeżeli już się tak bawić to racja - w te stronę. Wyjdzie ładny i na pewno praktyczniejszy set jak sztywniak na Monsterze.
Np. mój BH na Monsterze:
http://www.pinkbike.com/photo/6439693/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Tylko po co monster skoro 888 04-07 starczy. Jakoś światowa czołówka monsterów nie potrzebuje to i lokalni riderzy tez nie ;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Bo może ktoś zawsze chciał mieć? Nie zawsze względy praktyczne czy racjonalne biorą górę.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

Swiatowa czolowka jezdzi na sprzecie od sponsorow, wiec nie ma co o tym gadac.

Tak samo mozna zapytac, po co bentley skoro skoda starczy?
Pure Freeride
Spaced
moderator
Kontakt:

Re:

Driver pisze:Swiatowa czolowka jezdzi na sprzecie od sponsorow, wiec nie ma co o tym gadac.

Światowa czołówka jeździ skodą? Jak się czołówce nie podoba sprzet od sponsora to daja logo na coś innego. Do tego sporo zawodników na rampage nie ma bezposredniego sponsoringu od firmy zawieszeniowej. Jakos na editach od kolesi latajacych duże dropy nie bedacych sponsorowanymi zawodnikami tez monsterów nie widać. Ciekawe czemu? Są potajemnie sponsorowani żeby nie jezdzili na monsterach?
MUSZEL
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: MUSZEL »

Spaced pisze:
Driver pisze:Swiatowa czolowka jezdzi na sprzecie od sponsorow, wiec nie ma co o tym gadac.

Światowa czołówka jeździ skodą? Jak się czołówce nie podoba sprzet od sponsora to daja logo na coś innego. Do tego sporo zawodników na rampage nie ma bezposredniego sponsoringu od firmy zawieszeniowej. Jakos na editach od kolesi latajacych duże dropy nie bedacych sponsorowanymi zawodnikami tez monsterów nie widać. Ciekawe czemu? Są potajemnie sponsorowani żeby nie jezdzili na monsterach?
Dobra, gość chce, niech ma, sam kiedyś chciałem i miałem - przeszło mi. Ważniejszy jest fakt, że lepiej amor tego typu (nawet te 888) włożyć do posiadanego już BH a nie kupować pancer sztywniaka do niczego.
Spaced
moderator
Kontakt:

Też prawda chociaż do jazdy po internecie wszystko się nadaje ;) Karnie sie na czyimś rowerze złozonym z głową to pewnie przejdzie ;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Pieprzycie Panowie. Ma taką zachciankę to sobie złoży i będzie się cieszył jak .... no mocno. Każdy ma jakieś wkręty i należy je uszanować. Pytanie brzmiało co najpierw ma kupić a nie co lepiej.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Soulforged
Kontakt:

Post autor: Soulforged »

Tylko czy w tym wypadku nie powinien zadać tego pytania raczej na jakimś forum "kolekcjonerskim" ;) ew. czymś w rodzaju retrobike?
ODPOWIEDZ