[WHISTLER 2013] wyjazd, poszukiwani chętni
-
- Kontakt:
Witam Panowie, tak się składa że pracuję w Kanadzie już prawie 2 lata i cieszę się bardzo że w tym roku wybiera się konkretna ekipa z Polski bo też tam będę
Miło będzie pośmigać z rodakami.
Co do noclegów to byłem w zeszłym roku i zatrzymałem się w hostelu - płaciłem po 30CAD za dobę, w pokoju 4 osobowym (akurat mi się trafiło że miałem tylko dla siebie :P ) ale większą ekipą można nawet jakieś zniżki wytargować a hosteli w Whistler jest do wyboru.
Do szybkiego zobaczenia i jeśli byłby jakieś pytania postaram się w miarę możliwości udzielić info z pierwszej ręki.

Co do noclegów to byłem w zeszłym roku i zatrzymałem się w hostelu - płaciłem po 30CAD za dobę, w pokoju 4 osobowym (akurat mi się trafiło że miałem tylko dla siebie :P ) ale większą ekipą można nawet jakieś zniżki wytargować a hosteli w Whistler jest do wyboru.
Do szybkiego zobaczenia i jeśli byłby jakieś pytania postaram się w miarę możliwości udzielić info z pierwszej ręki.
-
- Kontakt:
http://www.ams.ubc.ca/services/whistler-lodge/
Nie jakieś luksusy, ale trip organizowałem po taniości, grunt by było się gdzie przespać i wykąpać, cały dzień i tak na biku
Nie jakieś luksusy, ale trip organizowałem po taniości, grunt by było się gdzie przespać i wykąpać, cały dzień i tak na biku

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W innych hostelach to może wyglądać nieco inaczej, być może mają lepiej zorganizowane miejsce na rowery, aczkolwiek ludzie trzymali tam biki i nikomu nie zginął, tutaj nie ma takiej plagi złodziejstwa :P Chociaż sam się przyznam że swój rower trzymałem w samochodzie :P
Pomysł z hostelem podsunąłem po prostu jako opcję niedrogiego noclegu, nikt nie musi z niego korzystać. Cheers
Pomysł z hostelem podsunąłem po prostu jako opcję niedrogiego noclegu, nikt nie musi z niego korzystać. Cheers

Ja słyszałem, że Whistler nie jest wolne od problemu kradzieży rowerów. Nie mówię, że to plaga, ale podobno najlepiej trzymać w kwaterze, na co, oczywiście prawie nikt nie daje zgody.
Nie no, jasne... jak się jeden ze znajomych nie zdecyduje, to rozważę hostel. Jeśli jednak skusi się, to będziemy mieć odpowiedni budżet na fajną kwaterę.
Nie no, jasne... jak się jeden ze znajomych nie zdecyduje, to rozważę hostel. Jeśli jednak skusi się, to będziemy mieć odpowiedni budżet na fajną kwaterę.
pozdro
frango
frango