Zakopane FR + nocleg :]
Zakopane FR + nocleg :]
Witam!
Jako iz trasa freeridowa w zakopcu stala sie coraz czesciej odwiedzana przez gosci z polski postanowilem pogadac z ojcem o miejscch noclegowych!
nastepujaca oferta jest taka:
do 10 os po 35zl bez jedzenia (sniadanie +10zl, mozliwosc obiado-kolacji nie wiem jaka cena sie dowiem)
od 10 os po 30zl bez jedzenia (sniadanie +10zl, mozliwosc obiado-kolacji nie wiem jaka cena sie dowiem)
ceny dotycza 1os
pokoje 2os. Kazdy pokoj ma wlasna lazienke, tv i telefon... osrodek polozony 5min od krupowek... (www.ami.ezakopane.pl)
na trase FR jedzie sie 10min z pensjonatu :] a pod trasa zalatwi sie busa...
prosze sie wypowiadac!
Pozdrawiam,
P.S. o rowery sie nie martwcie jest miejsce ;-)
P.S2. w gre wchodzi pierwszy weekend przed swietami 11listopada i kazdy nastepny po!! oferta specjalnie dla was!! jezeli sie decydujecie dzwoncie i piszcie pod pod nr i maile na podanej stronie... Podawajcie sie na Adama Róg
Jako iz trasa freeridowa w zakopcu stala sie coraz czesciej odwiedzana przez gosci z polski postanowilem pogadac z ojcem o miejscch noclegowych!
nastepujaca oferta jest taka:
do 10 os po 35zl bez jedzenia (sniadanie +10zl, mozliwosc obiado-kolacji nie wiem jaka cena sie dowiem)
od 10 os po 30zl bez jedzenia (sniadanie +10zl, mozliwosc obiado-kolacji nie wiem jaka cena sie dowiem)
ceny dotycza 1os
pokoje 2os. Kazdy pokoj ma wlasna lazienke, tv i telefon... osrodek polozony 5min od krupowek... (www.ami.ezakopane.pl)
na trase FR jedzie sie 10min z pensjonatu :] a pod trasa zalatwi sie busa...
prosze sie wypowiadac!
Pozdrawiam,
P.S. o rowery sie nie martwcie jest miejsce ;-)
P.S2. w gre wchodzi pierwszy weekend przed swietami 11listopada i kazdy nastepny po!! oferta specjalnie dla was!! jezeli sie decydujecie dzwoncie i piszcie pod pod nr i maile na podanej stronie... Podawajcie sie na Adama Róg
-
- Kontakt:
[quote="Grześ"]nieprawda za 25 zeta spokojnie wynajmiesz w dobrych warunkach:) możnei nie w szczycie sezonu zle teraz myśle że za 20 nawet Cię będą chcieli...[/quote]
oj zebys sie nie przeliczyl...
25zeta jak pisalem z 1kiblem na 50os :rotfl:
co do ezakopane.pl to zalezy czy sie ma znajomsci czy nie ;-) jak sie ma to jest tanie :P
oj zebys sie nie przeliczyl...
25zeta jak pisalem z 1kiblem na 50os :rotfl:
co do ezakopane.pl to zalezy czy sie ma znajomsci czy nie ;-) jak sie ma to jest tanie :P
VoDKa nie irytuj się proszę. Uważam że naprawdę fajnie, że ktoś pomyślał o tym i zrobił ofertę.
Niestety w Polsze niewielu jest bikerów którzy wydają lekką ręką 7 czy 15 tys. na bika i mogą się stołować w sheratonie. Większość liczy kapustę i jak może zaoszczędzić 5zł to to zrobi. A Zakopane jak pisał Pi3tr0 jest fucktycznie za drogie.
Jak mam jechać np. na narty na tydzień to wolę tą samą kasę wydać w Austrii, gdzie nikt mi nie pieprzy o parku narodowym i nie zakazuje wjazdu a tras nie są 2 czy 3 lecz 100x więcej.
Niestety w Polsze niewielu jest bikerów którzy wydają lekką ręką 7 czy 15 tys. na bika i mogą się stołować w sheratonie. Większość liczy kapustę i jak może zaoszczędzić 5zł to to zrobi. A Zakopane jak pisał Pi3tr0 jest fucktycznie za drogie.
Jak mam jechać np. na narty na tydzień to wolę tą samą kasę wydać w Austrii, gdzie nikt mi nie pieprzy o parku narodowym i nie zakazuje wjazdu a tras nie są 2 czy 3 lecz 100x więcej.
:] nie mówię że ty masz rowerek za 10k. chodzi mi o to że dla większości bikerooff (zwłaszcza tych co nie pracują ale nie tylko) liczy się każde 5 zł i będą na 10-tą stronę szukać żeby było jak najtaniej.
czy aby na pewno rower i narty to dwie różne rzeczy? oczywiście chodzi mi oczywiście o uwarunkowania i ograniczenia: wyjazd jest wyjazd, nocleg jest nocleg, karnet na wyciąg to karnet na wyciąg....
czy aby na pewno rower i narty to dwie różne rzeczy? oczywiście chodzi mi oczywiście o uwarunkowania i ograniczenia: wyjazd jest wyjazd, nocleg jest nocleg, karnet na wyciąg to karnet na wyciąg....
Dajcie gosciowi spokoj. On zapodal tylko oferte i nie pyta czy za drogo czy za tanio. Jesli kots ma ochote wydac 35 pln to juz wie gdzie. Nie musi szukac i o to w tym chodzilo a i zasponsoruje ziomka. Mysle ze tylko tyle mial na mysli autor posta. A to czy to drogo czy tanio to juz nasz wybor. Sam wiem ze aby utrzymac pensjonat (na dobrym poziomie) i inne tego typu rzeczy to te 35 zeta to mysle ze nie jest taki majatek. Oczywiscie wiem ze dla nas liczy sie kazdy grosz i jadac juz na 2 dni suma wynosi 70 zeta a to juz naprawde nie malo a jesc trzeba cos (lub pic:-) Ale kolega nie jest schroniskiem i nie ma dofinansowania pewnie :-)
[quote="Adams"]Dajcie gosciowi spokoj. On zapodal tylko oferte i nie pyta czy za drogo czy za tanio. Jesli kots ma ochote wydac 35 pln to juz wie gdzie. Nie musi szukac i o to w tym chodzilo a i zasponsoruje ziomka. Mysle ze tylko tyle mial na mysli autor posta. A to czy to drogo czy tanio to juz nasz wybor. Sam wiem ze aby utrzymac pensjonat (na dobrym poziomie) i inne tego typu rzeczy to te 35 zeta to mysle ze nie jest taki majatek. Oczywiscie wiem ze dla nas liczy sie kazdy grosz i jadac juz na 2 dni suma wynosi 70 zeta a to juz naprawde nie malo a jesc trzeba cos (lub pic:-) Ale kolega nie jest schroniskiem i nie ma dofinansowania pewnie :-)[/quote]
nie nie mamy dofinansowania, jak wygladaja pokoje widac na fotach podanych w linku (moj pierwszy post). Mnie to nie sponsoruje nie mam z tego ani zl!! Poziom w pensjonacie jest dobry z bardzo mila obsluga.
co do picia to mozna nie pic tych kilku flaszek i wpasc na 2 dni zajebistej jazdy na zajebistej trasie!! a ognisko sie zrobi i zobaczycie co znaczy goscinnosc w zakopcu :P
nie nie mamy dofinansowania, jak wygladaja pokoje widac na fotach podanych w linku (moj pierwszy post). Mnie to nie sponsoruje nie mam z tego ani zl!! Poziom w pensjonacie jest dobry z bardzo mila obsluga.
co do picia to mozna nie pic tych kilku flaszek i wpasc na 2 dni zajebistej jazdy na zajebistej trasie!! a ognisko sie zrobi i zobaczycie co znaczy goscinnosc w zakopcu :P
a i jeszcze tu: http://www.joy-ride.pl/forum/viewtopic.php?t=86 mozna podyskutowac ale tylko dla tych co sa Z-A-I-N-T-E-R-E-S-O-W-A-N-I
Pozdro
P.S. sory ze 2 posty pod soba ale sie edytowac nie da
Pozdro
P.S. sory ze 2 posty pod soba ale sie edytowac nie da