Zakopane FR + nocleg :]

VoDKa
Kontakt:

Zakopane FR + nocleg :]

Post autor: VoDKa »

Witam!

Jako iz trasa freeridowa w zakopcu stala sie coraz czesciej odwiedzana przez gosci z polski postanowilem pogadac z ojcem o miejscch noclegowych!

nastepujaca oferta jest taka:

do 10 os po 35zl bez jedzenia (sniadanie +10zl, mozliwosc obiado-kolacji nie wiem jaka cena sie dowiem)

od 10 os po 30zl bez jedzenia (sniadanie +10zl, mozliwosc obiado-kolacji nie wiem jaka cena sie dowiem)

ceny dotycza 1os

pokoje 2os. Kazdy pokoj ma wlasna lazienke, tv i telefon... osrodek polozony 5min od krupowek... (www.ami.ezakopane.pl)

na trase FR jedzie sie 10min z pensjonatu :] a pod trasa zalatwi sie busa...

prosze sie wypowiadac!

Pozdrawiam,

P.S. o rowery sie nie martwcie jest miejsce ;-)
P.S2. w gre wchodzi pierwszy weekend przed swietami 11listopada i kazdy nastepny po!! oferta specjalnie dla was!! jezeli sie decydujecie dzwoncie i piszcie pod pod nr i maile na podanej stronie... Podawajcie sie na Adama Róg
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

kee
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

za drogo jak na tą porę roku zdecydowanie...
snakes
Kontakt:

Post autor: snakes »

Cześć,

zawsze mnie to leczy - gość nawet nie widział warunków etc. a już pisze że drogo :)

Pozdrówka
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Człowiek jak jedziesz na 2 dni na bike'a to w pałacu spać nie musisz nie??!! i jeszcze w środku jesieni. Wg. mnie też za drogo...
"Hey ho lets go!"
VoDKa
Kontakt:

wiem dla was najlepiej to belvedere i za 5zl ze wszystkim + limuzyna na dworzec!! jak wam chce sie pomoc to nie!! jak nie to nie!!

Normalnie jest po 45Zl od os wiec nie wiem czego sie czepiacie taniej na olczy bo po 5zeta i na 50os 1kibel!! :rotfl:
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

ogulni ezakopane jest drogie!!!!!!!!!1 nie wazne w jaka pore roku:)
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

nieprawda za 25 zeta spokojnie wynajmiesz w dobrych warunkach:) możnei nie w szczycie sezonu zle teraz myśle że za 20 nawet Cię będą chcieli...
VoDKa
Kontakt:

[quote="Grześ"]nieprawda za 25 zeta spokojnie wynajmiesz w dobrych warunkach:) możnei nie w szczycie sezonu zle teraz myśle że za 20 nawet Cię będą chcieli...[/quote]

oj zebys sie nie przeliczyl...

25zeta jak pisalem z 1kiblem na 50os :rotfl:

co do ezakopane.pl to zalezy czy sie ma znajomsci czy nie ;-) jak sie ma to jest tanie :P
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

A ja was rozdupce bo jade do zakopca na sylwestra i płace za dobe 10 zł :P Nie pytajcie gdzie bo i tak juz miejsc nie ma...
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

Groochas na polu namiotowym?:P
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

VoDKa nie irytuj się proszę. Uważam że naprawdę fajnie, że ktoś pomyślał o tym i zrobił ofertę.
Niestety w Polsze niewielu jest bikerów którzy wydają lekką ręką 7 czy 15 tys. na bika i mogą się stołować w sheratonie. Większość liczy kapustę i jak może zaoszczędzić 5zł to to zrobi. A Zakopane jak pisał Pi3tr0 jest fucktycznie za drogie.
Jak mam jechać np. na narty na tydzień to wolę tą samą kasę wydać w Austrii, gdzie nikt mi nie pieprzy o parku narodowym i nie zakazuje wjazdu a tras nie są 2 czy 3 lecz 100x więcej.
VoDKa
Kontakt:

wiesz mnie nie stac osobiscie na bika za 1000tys wiec sobie nie mysl... wiem ze kazdy chce oszczedzac i w kazdy mozliwy sposob ;-) ale nie porownuj prosze cie nart do roweru bo to 2rozne rzeczy...
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

:] nie mówię że ty masz rowerek za 10k. chodzi mi o to że dla większości bikerooff (zwłaszcza tych co nie pracują ale nie tylko) liczy się każde 5 zł i będą na 10-tą stronę szukać żeby było jak najtaniej.

czy aby na pewno rower i narty to dwie różne rzeczy? oczywiście chodzi mi oczywiście o uwarunkowania i ograniczenia: wyjazd jest wyjazd, nocleg jest nocleg, karnet na wyciąg to karnet na wyciąg....
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

up
może Skawina wpadnie
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Pablo323
Kontakt:

Post autor: Pablo323 »

Dobry pomysł. Jest oferta, kto będzie chciał skorzysta. Tym bardziej że sama akcja jest interesująca.
----> RIDE <-------
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Dajcie gosciowi spokoj. On zapodal tylko oferte i nie pyta czy za drogo czy za tanio. Jesli kots ma ochote wydac 35 pln to juz wie gdzie. Nie musi szukac i o to w tym chodzilo a i zasponsoruje ziomka. Mysle ze tylko tyle mial na mysli autor posta. A to czy to drogo czy tanio to juz nasz wybor. Sam wiem ze aby utrzymac pensjonat (na dobrym poziomie) i inne tego typu rzeczy to te 35 zeta to mysle ze nie jest taki majatek. Oczywiscie wiem ze dla nas liczy sie kazdy grosz i jadac juz na 2 dni suma wynosi 70 zeta a to juz naprawde nie malo a jesc trzeba cos (lub pic:-) Ale kolega nie jest schroniskiem i nie ma dofinansowania pewnie :-)
VoDKa
Kontakt:

[quote="Adams"]Dajcie gosciowi spokoj. On zapodal tylko oferte i nie pyta czy za drogo czy za tanio. Jesli kots ma ochote wydac 35 pln to juz wie gdzie. Nie musi szukac i o to w tym chodzilo a i zasponsoruje ziomka. Mysle ze tylko tyle mial na mysli autor posta. A to czy to drogo czy tanio to juz nasz wybor. Sam wiem ze aby utrzymac pensjonat (na dobrym poziomie) i inne tego typu rzeczy to te 35 zeta to mysle ze nie jest taki majatek. Oczywiscie wiem ze dla nas liczy sie kazdy grosz i jadac juz na 2 dni suma wynosi 70 zeta a to juz naprawde nie malo a jesc trzeba cos (lub pic:-) Ale kolega nie jest schroniskiem i nie ma dofinansowania pewnie :-)[/quote]

nie nie mamy dofinansowania, jak wygladaja pokoje widac na fotach podanych w linku (moj pierwszy post). Mnie to nie sponsoruje nie mam z tego ani zl!! Poziom w pensjonacie jest dobry z bardzo mila obsluga.

co do picia to mozna nie pic tych kilku flaszek i wpasc na 2 dni zajebistej jazdy na zajebistej trasie!! a ognisko sie zrobi i zobaczycie co znaczy goscinnosc w zakopcu :P
VoDKa
Kontakt:

a i jeszcze tu: http://www.joy-ride.pl/forum/viewtopic.php?t=86 mozna podyskutowac ale tylko dla tych co sa Z-A-I-N-T-E-R-E-S-O-W-A-N-I

Pozdro

P.S. sory ze 2 posty pod soba ale sie edytowac nie da
ODPOWIEDZ