Manitou Travis sc 180mm
Manitou Travis sc 180mm
Siema, mam okazję kupić Manitou Travis'a sc o skoku 180mm, ale nie wiem o czy taki amorek nada się do FR i DH. Co proponowalibyście zamiast tego (szukam amora do 600pln). Byłby jeżdżony z ramą DC Cocker. Z góry dzięki za pomoc.
-
- Kontakt:
Ja miałem Travisa Triple z Intrinsic 180mm a i tak bardzo ładnie pracował. Jednak trzeba było go często serwisować (w zależności od tego jak intensywnie jest używany) i anoda na lagach mocno się ścierała po pewnym czasie. Z tym wyjątkiem, że miałem czarną anodę i było to bardziej widoczne. Nie wiem jak z tą zwykłą. Jak będziesz dbał będzie w pytę...
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
W Travisach z czarnymi goleniami wycierała się anoda, problem ten z nikł w wersjach z beżowymi.
Miałem wersje tpc+ i intrinsic obie pracowały bardzo fajnie, choć mi osobiście ta druga bardziej pasowała.
BiałyMadball nie siej fermentu, że o Travisa trzeba chuchać i dmuchać, ponieważ raz/dwa w roku mu serwis wystarczał by pracował on płynnie.
Miałem wersje tpc+ i intrinsic obie pracowały bardzo fajnie, choć mi osobiście ta druga bardziej pasowała.
BiałyMadball nie siej fermentu, że o Travisa trzeba chuchać i dmuchać, ponieważ raz/dwa w roku mu serwis wystarczał by pracował on płynnie.
Re:
Raz do roku ? TPC? Bo Instrinsic rok na 1 serwisie to by jak elastomerowy wideł pracował.ablee pisze:W Travisach z czarnymi goleniami wycierała się anoda, problem ten z nikł w wersjach z beżowymi.