Mam pytanie odnośnie tytułowego roweru.
Marka w praktycznie w ogóle nie obecna w PL - weszła jakieś 3 lata temu a teraz jak by wyszła ?!
Generalnie rower ma służyć nie tylko do zjazdów ale by samodzielnie pod górkę podjechać bez magicznego karnetu.
Zanim powiecie że on się nie nadaje do DH to odpowiem że do mojego zjeżdżania raczej z ostrych bitych drogach bez mega skał, korzeni i hop się nadaje.
Proszę o opinię dane są tutaj:
http://www.bergamont.de/en/bikes/archiv ... eesome-62/
Mogę ten rower kupić za 4500zł jest z 2012r. sprzęt powystawowy z normalnych 7500zł
Bergamont Threesome 6.2 - opinie
Jak za nowy rower to nawet dobra cena, opinii co do ramy chyba powinieneś na innym forum poszukać (jakieś am/enduro).
Jeśli interesuje Cię bardziej am niż enduro i faktycznie nie będziesz robił hardych zjazdów i skoków to będzie ok. Ale jesli planujesz ostrzejszą jazdę, to obawiam się, że ta rama może Cię lekko ograniczać przez swoją geometrię/wysokość a byćmoże także wytrzymałość/
Jeśli interesuje Cię bardziej am niż enduro i faktycznie nie będziesz robił hardych zjazdów i skoków to będzie ok. Ale jesli planujesz ostrzejszą jazdę, to obawiam się, że ta rama może Cię lekko ograniczać przez swoją geometrię/wysokość a byćmoże także wytrzymałość/