Tarcze hamulcowe

Specker
Kontakt:

Tarcze hamulcowe

Post autor: Specker »

Witam, czy nie wie ktoś gdzie można kupić tarcze wieksze niż te 203mm, kiedyś widziałem BH który miał tarcze 255 i 235 jedyne co udało mi się znaleść to tarcze hayes v9 ale szukam wiekszej dla lansu :lol: ale gdzieś wyczytałem że w polsce najwieksze sa te 203 czy wie ktoś może gdzie można zamówić taką tarcze, lub ma używana, może gregorio wie ktoś może czy maja?

Nie ważna jest dla mnie waga, a mocowanie standardowe na 6 śrub.

Sory za błedy ;)
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

tarcza tarczą, a potem adapter dobierz... zostaw swoje XT ;) nie ma co zmieniać dobrych tarcz dla lansu... tym bardziej że np Hayes jest daleko w tyle z tarczami, umrzesz od dzwonienia itp (trochę przesadzam, ale miałem V8 i były "takie se")
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Dokładnie, problemem nie jest tarcza (bo na pb/fb da się dorwac) a adaptery. Masz już Evila Undeada i La ferrari że nie masz na co hajsu wydawać? :D
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Ja bym się raczej martwił o to, że Ci upierdoli mocowanie w amortyzatorze
Specker
Kontakt:

Re:

Post autor: Specker »

MUSZEL pisze:tarcza tarczą, a potem adapter dobierz... zostaw swoje XT ;) nie ma co zmieniać dobrych tarcz dla lansu... tym bardziej że np Hayes jest daleko w tyle z tarczami, umrzesz od dzwonienia itp (trochę przesadzam, ale miałem V8 i były "takie se")
Chciałem tylko taką na przód, tam nie jest potrzebny żaden adapter bo mam mocowanie PM, nie chce zmieniać na hayes bo xt są dużo lepsze miałem v8 więc sam wiem.
Sokół pisze:Ja bym się raczej martwił o to, że Ci upierdoli mocowanie w amortyzatorze
O tym nie pomyślałem :(
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Hope robil kiedys tarcze 225mm. W pl raczej ciezko. Na angielskim ebayu sie trafiaja.
Miodożer.
ODPOWIEDZ