Na pewno się przydadzą.
Także od następnego tygodnia raczej produkcja idzie w ruch z wlepami. Koszulki smycze i kubki już w krotce
Nikom, jeszcze jak byś mógł powiedzieć w jakich wymiarach te naklejki były. Wiem, że wektor można dowolnie rozciągać, ale chciałbym drukować to w uśrednionym rozmiarze.
Swoją drogą, mógłbym zapożyczyć samo logo DH-Z, gdyż chciałbym wprowadzić kilka swoich wzorów
Drukować planuję z 4 arkusze a4 tych od Nikoma i kilka swoich, koszt na razie nie określony. W kolejkę zapisywać się nie trzeba, gdyż nie wiem jak to wyjdzie, wszystko zależy od drukarni
Ja coś takiego mam , mogłby by byc np na klape od bagażnika, ogolnie jako wlepki lub jako wiekszy format na sciane do pokoju. Nie byłem jeszcze w drukarni nie rozpytywałem cenowo. Pomyśle jeszcze nad wersjami z jakimis napisami typu freeride lub downhill zeby wiecej wzorow bylo. Jak ktos ma pomysl to niech pisze na Pw.
to sa wektory tylko zrobione teraz na jpg zeby wkleic do posta , na przezroczystej na pewno ale zawsze nadmiar folii przycinalem nozyczkami wiec nie ma problemu zeszta jakby ploter mial wycinac kazda mala naklejke po obwodzie to drogo by wyszlo .
Skoro mowa o naklejkach to doczepie się do tematu... Na jakiej folii to drukujecie ? Ja do swojej ramy zrobiłem swoje własne naklejki, ale nie wiem które folie mają najlepszą trwałość.
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
na przezroczystej wlasnie super te naklejki wygladaja. Mialem gdzies projekt z zaznaczona linia ciecia ale kurcze nie moge odgrzebac..
Wymiary tych malych to kolo 4-5cm. Jak sciagniesz plik Corela, to mozesz sprawdzic, on jest A4 i naklejki sa w skali 1:1.
A tak wogole mam troche zaleglych smyczy/naklejek. Podajcie adresy swoje na email mariuszdh@gmail.com, to w ramach nadejscia wiosny rozesle w przyszlym tygodniu!
Poszło zamówienie do drukarni. Wpisujcie się kto chętny, kto pierwszy ten lepszy.
Uprzedzając pytania o koszta, mniej więcej wyszłoby 3zł za naklejkę. Nie jest to fuszera, wszystkie zalaminowane itp. nie ma co się bać o trwałość.
Naklejki posiadać będą białe tło i obwódkę którą będzie można usunąć, dlatego posiadać ją będą, gdyż naklejki mają białe wypełnienia.
Z przezroczystą folią to właśnie by chodziło o to, żeby białego wypełnienia nie było tylko obwódka i koniec napisu w kolorze, wiem, że takie naklejki fajnie wyglądają Przynajmniej mi o to chodziło, wtedy pasowało by zrobić dwie wersje, jedną z czarną obwódką a drugą z białą.