Dystrybutor 7anna odbiór roweru

MaxxisDH
Kontakt:

Dystrybutor 7anna odbiór roweru

Post autor: MaxxisDH »

Witajcie mam pytanie do ludzi z gdańska i innych którzy byli po odbiór części ,rowerów itd w 7anna w gdańsku.
1 pytanie czy jest możliwy u nich odbiór osobisty towaru na ul. raciborskiej
2 pytanie jak dojechać z dworca pks gdańska do 7anny oczywiśćie jakiś tramwaj albo autobus albo z buta hehe.
3 pytanie generalnie to chce kupić od nich rower ten w linku |:
http://7anna.pl/product-pol-4703-Rower- ... n-PRO.html
myślicie żeby negocjować cenę ?
z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Moherek993
Kontakt:

Post autor: Moherek993 »

Generalnie to sądzę, że bez chodzenia się nie obejdzie, Raciborska to takie domy jedno- i dwu-rodzinne, więc komunikacją miejską pod samą firmę nie dojedziesz. A w dojeździe z dworca w okolice Raciborskiej pomoże jakdojade.pl

Negocjować możesz, cena jest spoko więc pewnie odmówią, ale próbować można. Pozdro
MaxxisDH
Kontakt:

Re:

Moherek993 pisze:
Negocjować możesz, cena jest spoko więc pewnie odmówią, ale próbować można. Pozdro
Oby nie .
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Wisnia-36
Kontakt:

Post autor: Wisnia-36 »

najlepiej będzie jak zadzwonisz do 7ANNA i tam się wszystkiego dowiesz,myśle że jeszcze coś urwiesz z cenny,co do dojazdu to rzeczywiście musisz sprawdzić jakim autobusem podjechać,przystanek na szczęście nie jest daleko,ale już same znalezienie firmy może być kłopotliwe,dlatego jakbyś zadzwonił umówił się to sądze ze do przystanku któryś z chłopaków wyszedłby po Ciebie
MaxxisDH
Kontakt:

A kolego mam pytanie byłeś kiedyś tam u nich w firmie , są tam jakieś loga firm czy coś ze to np ten budynek.
Kurde 1 raz będę w gdańsku tak osobiście a pytanie od dworca pks jeździ jakiś autobus prawda a pytanie jaki nr ? sorka za takie pytanie ale nie chce kroczyć bez sensu tym bardziej na początku zanim nie będę już po interesie z 7anna.
Wisnia-36
Kontakt:

jak wysiądziesz z pks-u bedziesz musiał przejsc tunelem pod dworzec kolejowy tam są przystanki autobusów,wsiądziesz w 384 i on jedzie na ul.Wilenską nawet chyba tam konczy bieg,z przystanku masz jakies 400m,firma jest w szeregowcach i poza naklejkami w oknach to za bardzo jej nie widać,tylko tak jak napisałem jak już przyjedziesz do Gdańska i będziesz chciał kupić rowerek za 5-6tys to napewno ktoś po Ciebie wyjdzie:)
MaxxisDH
Kontakt:

Cholera ni hu.... nie chcą zejść z ceny nawet ciut a ciut , a pytanie mam czy myślicie że pójdą na taki układ aby przywieźli mi ich transportem rower...
ps. wisnia-36 tam na UL. WILENSKĄ jeździ inny autobus tak bynajmniej wynika z mapy komunikacji gdańska.
Wisnia-36
Kontakt:

jeszcze chyba 184,ale 384 tez dojedziesz,myśle ze mogą Ci wyslac kurierem jak wplacisz im siano na konto i możesz sprobowac zeby to wrzucili Ci w koszt zakupu,chociaz nie wiem dlaczego znowu kierujesz zapytanie tutaj,a nie bezpośrednio do nich?
Awaria
Kontakt:

Re:

Post autor: Awaria »

MaxxisDH pisze:Cholera ni hu.... nie chcą zejść z ceny nawet ciut a ciut , a pytanie mam czy myślicie że pójdą na taki układ aby przywieźli mi ich transportem rower...
ps. wisnia-36 tam na UL. WILENSKĄ jeździ inny autobus tak bynajmniej wynika z mapy komunikacji gdańska.
Dlaczego sam ich o to nie zapytasz?
wejdz na jakdojade.pl tam masz wszystko, godziny odjazdów a na mapie oznaczone miejsce w którym autobus/tramwaj się zatrzymuje... Nawet zaznaczone jak dojść na piechotę i w którym kierunku
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
MaxxisDH
Kontakt:

A teraz ostatnie pytanie czy warty jest ten rower w linku cenę 5999zł.
Pupgo
Kontakt:

Post autor: Pupgo »

Pytasz o dziesiątki różnych części, rowerów a i tak żadnego nie kupujesz. Zawracasz tylko ludziom głowę. Nie czaję tego.
MaxxisDH
Kontakt:

Teraz szukam roweru XC zadałem pytanie czy warty jest ceny .
ODPOWIEDZ