IXS Sigl/Paljet

foster
Kontakt:

IXS Sigl/Paljet

Post autor: foster »

Witam szanownych forumowiczów, postanowiłem zainwestować w tym sezonie w odzież i stoję przed zakupem koszulki z krótkim rękawem IXS Sigl i spodenek IXS Paljet. Problemem jest dobór rozmiaru. Zakup oczywiście przez neta i nie wiem czy brać M czy L koszulka/spodnie. Mam 180 cm i ok 92 kg. Koszulka ma stanowić komplet wraz z spodniami IXS Paljet Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tą firmą i nie mam fizycznej możliwości zmierzenia koszulki i spodenek. Jaki rozmiar byście brali? Poniżej zestawienie
Załączniki
ixs ps.jpg
Stefanfd
Kontakt:

Post autor: Stefanfd »

Ziomek temat uważam za bardzo prosty i aż dziwi mnie ze zadajesz takie pytania ale:
Po1 Napisz do przedstawiciela o dokładne wymiary, co da ci już jakiś punkt odniesienia wobec twoich.
Po2 Ja mam 185 i nosze XL i oraz 38 w spodniach wiec wydaje mi się ze rozmiar L dla ciebie powinien być ok.

kris_w
Kontakt:

Post autor: kris_w »

Tutaj znajdziesz tabelkę z rozmiarami: http://products.ixs-sportsdivision.com/ ... rikot.html

Weź jeszcze pod uwagę, że jak chcesz pod to włożyć zbroję to wypada wziąć rozmiar większą koszulkę.
foster
Kontakt:

Post autor: foster »

Właśnie dostałem spodnie w roz. L. Leżą super. Dzięki za pomoc
ODPOWIEDZ