[Kasina/Zawoja] Stan Tras
stan tras ksina/zawoja
orientuje się ktoś jak warunki w kasinie lub w zawoji? czy da się już jeździć? chodzi mi o wyciąg i stan tras po "zimie"; w zawoji pisze że jakąś modernizacje mają a odnośnie kasiny nie znalazłem żadnych informacji.
Kasina nie wiemy kiedy wystartuje, teraz sporo zależy od działania innych ekip, GR już powoli zaczyna działać na DH, Biotopów chcemy jak najszybciej wpuścić, sporo "grubszych" elementów jest zrobionych, trzeba dopracowywać mniejsze kwestie. SO powoli jest budowany ze Szczękim - kolejny segment będzie gotowy już po weekendzie. Docelowo Kasina miała wystartować na początek czerwca, zastanawialiśmy się nad początkiem maja, ale raczej się nie wyrobimy, nie chcemy popełnić falstartu i uniknąć typowych polskich hejtów w postaci: "HoHOHO lamusy obiecali 3 trasy i połowe SO na otwarcie a dysponują raptem 2 trasami".
Działamy w większości w wolnym czasie - na planowane rozpoczęcie - 1 czerwca na bank się wyrobimy, czy to będzie wcześniej - czas pokaże.
Działamy w większości w wolnym czasie - na planowane rozpoczęcie - 1 czerwca na bank się wyrobimy, czy to będzie wcześniej - czas pokaże.
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
Re:
Tak ale wylany hejt to zła opinia o miejscówce, która potem szkodzi wiec lepiej juz wszystko dopracowac. Ja to szanuje bo na otwarcie 90% miejscówek w PL byla niedopracowana.ravfr pisze:Dziwaczne podejście, srać na hejty , miejscówka ma zarabiać. Efekt jest taki , że będziemy paść Słowaków i Czechów , bo startują wcześniej .
Ceny na pewno nie będą wychodzić poza Polską średnią - na pewno nie będzie takich stawek jak w Rużo
Kompletne info wrzucamy na fb, więc śledźcie nas na bieżąco i dowiadujcie się o postępach. Rafał - wiemy co robimy, wyciągi w małopolsce są znacznie zmodernizowane i w funkcjonowaniu bikeparku dochodzą inne aspekty o których przeciętny zjadacz chleba nie ma pojęcia, które kiedyś opisywałem w innym wątku, a nie chce mi się tego powielać po powrocie z lasu. Zrobimy wszystko według planów i wtedy otworzymy, także luz, na dniach dorzucimy malutką dawkę fot z wykonanego dolnego segmentu Pucharówki i SO - kilkasetmetrowy odcinek. Norbert dokładnie tak jak mówisz.
Ps. Jakiś lokales nie byłby chętny do pomocy przy szejpowaniu odcinka SO poniedziałek - wtorek w zamian za darmowe jazdy w sezonie ? Jak coś to pw.

Ps. Jakiś lokales nie byłby chętny do pomocy przy szejpowaniu odcinka SO poniedziałek - wtorek w zamian za darmowe jazdy w sezonie ? Jak coś to pw.
facebook.com/AntidoteBikepark