[Górnik] YT Tues 2.0 LTD 2014
Soulforged - a więc tak: fox lżejszy , i można się spodziewać ze i praca jest lepsza , na foxie niż na tych 380 , kashima , ceny podobne , uszczelek nie porównuje bo i w foxie i 380 są SKF ale naj na lagi 38mm to powinien być lżejszy od foxa a tu lipa.
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
-
- Kontakt:
@MaxxisDH
Fox waży (w praktyce a nie katalogowo) 2780g a 380 2730g więc mylisz się już od początku. "spodziewać się" to chyba możesz tylko przy pomocy kryształowej kuli zwłaszcza że 380-tka ma wciąż otwartą kąpiel a Fox nie. Co więcej Kashima czy inne pokrycie to nie jest jakaś magia i diametralnie pracy widelca nie poprawia ani nie zmienia, zwłaszcza że amory projektuje się jako całość i pokrycie goleni jest dobierane do ślizgów i medium smarujących.
Co ma marka uszczelek do pracy i jakości widelca też nie wiem.
Proponuje zająć się wirtualnymi zakupami kolejnych rowerów :P
Fox waży (w praktyce a nie katalogowo) 2780g a 380 2730g więc mylisz się już od początku. "spodziewać się" to chyba możesz tylko przy pomocy kryształowej kuli zwłaszcza że 380-tka ma wciąż otwartą kąpiel a Fox nie. Co więcej Kashima czy inne pokrycie to nie jest jakaś magia i diametralnie pracy widelca nie poprawia ani nie zmienia, zwłaszcza że amory projektuje się jako całość i pokrycie goleni jest dobierane do ślizgów i medium smarujących.
Co ma marka uszczelek do pracy i jakości widelca też nie wiem.
Proponuje zająć się wirtualnymi zakupami kolejnych rowerów :P
-
- Kontakt:
Re:
Zgadza sięlisur pisze:Chyba miałem okazję widzieć Cię na telegrafie w Kielcach w ostatni weekend. Jeśli tak, to powiem tyle, że rower naprawdę kozacki. Ciężko było oderwać wzrok od takiej maszyny. Naprawdę rzuca się w oczy, a osprzęt w stosunku do ceny jest wręcz kapitalny.
Świetna zjazdówka!

www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/