Agang Ninja 2.0 vs. Dartomoor Wish

mate
Kontakt:

Agang Ninja 2.0 vs. Dartomoor Wish

Post autor: mate »

Tak ja w temacie. Zbieram informacje i opinie o tegorocznych modelach ponieważ przymierzam się do zakupu. Od razu mówię, że to nie będzie mój pierwszy rower i przejeździłem troszkę kilometrów po wzgórkach, pagórkach i górach :)
Akurat te dwa, ponieważ mieszczą się w moich ramach cenowych.

Jeśli ktoś zna lub ma jakąś inną ciekawą propozycję w podobnej cenie, chętnie się z nią zapoznam.

Zależy mi nie tylko na wadach ale także zaletach. Każda informacja jest mile widziana.

Z góry serdeczne dzięki :)
Banan725135650
Kontakt:

Re: Agang Ninja 2.0 vs. Dartomoor Wish

Post autor: Banan725135650 »

mate pisze: Od razu mówię, że to nie będzie mój pierwszy rower i przejeździłem troszkę kilometrów po wzgórkach, pagórkach i górach :)
To może od razu byś powiedział konkretnie do czego zamierzasz używać tego roweru oraz jakim budżetem dysponujesz? Koniecznie musi być nowy?
mate
Kontakt:

Post autor: mate »

Budżet ok. 6500PLN. Głownie zjazdy, ale bez 10m dropów :)
Jestem z pomorza i mamy tu parę ładnych tras, ale wiadomo dupy to nie urywa i nie ma co liczyć na 12 minutowe zjazdy ale jest parę miejsc do zabawy :)
Wolałbym nowy bo raz kupiłem używkę która była w świetnym stanie a po 2miechach leżała w kawałkach, więc nie mam pewności co do używanych rowerów..
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

voltage - może nie top, ale moim zdaniem znacznie ciekawsza opcja od wymienionych przez ciebie. mozesz też popytać dystry o zeszłorocznego monrakera prayera.canyona torque.
za 6.5 idzie kupić też nowego speca statusa..
ODPOWIEDZ