Wolna Dyskusja Użytkowników
Chciałbym zmienić temat , a mianowicie wszedłem z ciekawości na strone RS-a , i co widzę nie ma totema w sprzedaży.Nie wiem czy była o tym dyskusja , więc jak coś to nie hejtować. Z tego co widzę prawdziwi freeride umarł.Wycofanie 66 i totema to mocny strzał.Niestety nadchodzi era gdzie enduro zamyka rozdział freeridu...
Re:
Drop In?d3zzy pisze:Zna ktoś serial o DH, który leciał kiedyś na Extreme Sport. Goście jeździli w autobusie po całym świecie po najlepszych trasach do DH. Była akuratnie seria "New Zealand".
A z tym wycofywaniem sprzetu, tez mi sie to nie podoba. Najpierw Marzocchi wycofalo monstera i shivera, potem Z1, Manitou wycofalo Travisa, teraz zniknelo 66 i Totem.
Znikaja modele do FR, na stronie Marzocchi nawet juz zakladki FR nie ma, jest tylko enduro i downhill.
Zostal Rock Shox, ktory robi Domaina i FOX z modelem 36.
Pure Freeride
Re:
Ale ja nie chce podjeżdżać. Jestem leniwyHugoo pisze:potrafią jeszcze podjeżdżać.

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Takie tam w nowych postach:

Ostatnio coraz częściej się pojawiają takie tematy i z jednej strony to jest fajne, że ludzie zaczynają się tym sportem interesować, no ale czy naprawdę tak ciężko jest użyć wyszukiwarki?
Może by tak dać opcję "Szukaj podobnych tematów" na pół ekranu jak się wchodzi na forum, albo blokadę dodawania postów przez pierwsze 24 godziny posiadania konta? :P

Ostatnio coraz częściej się pojawiają takie tematy i z jednej strony to jest fajne, że ludzie zaczynają się tym sportem interesować, no ale czy naprawdę tak ciężko jest użyć wyszukiwarki?