ajj no co kolejne to coraz bardziej ******. moze to o to chodzi? na pierwsze ludzie narzekali ze najgorsza hujnia teraz wypuscili i jeszze gorsze to te pierwsze nie sa takei zle juz ;p
bleee brzydkie, tak samo jak nowe pointy. poziome haki i zwykle stery rulez :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ty JEB-ANA CIOTO KU-RWO PIZ-DO Jak bym cie znal to bym ci najeb-al bo nie bedziesz obrazal kur..wa nikogo kto jezdzi na dragu mysli ze ci wszystko wolno ...wiem ze kur..wa Bojisz sie jezdzic zostaw ten sport nie jest dla ciebie .. Skakac z krawznika lubisz poskacz przez gume ..Ale spierdla-laj z tego forum..Ty i rower to kurw.a kontrast ..jeba-ny rasisto..pierd-olona palo ..cwle-u ..HCWD ..S.P.I.E.R.D.A.L.A.J. L.E.S.Z.C.Z.U.(F.i.l.o.z.o.f<-)
nie bedziesz mnie obrazal dirtowcu od 7 bolesci..Pewnie sie lansujesz na jakims innym scierwie ..
a bo mnie jakis .........................................................................................................................................................................................................albo jakies nic nie bedzie obrazac i mowic na czym mam jezdzic i jak mam jezdzic ..jebie mnie to
heh ,no nawet fajny ten nowy dragstar ,bo stary to mmi sie nie podobał a ten ... Ale jakoś mało miejsca na opone ,jaka wchodziła do starego draga ,miał ktoś w nim 2,5" ??????
ja pisze, ze predko nie zmienie, bo ciezko taniej dorwac cos lepszego :]
a poza tym na razie hardtail wystarcza - jak zaczne ostrzej dropic to moze jakis full sie przyda..
na razie musze inwestowac w pozostale czesci, bo syf jeszcze mam :/
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka