podkładka dystansująca, konus czy inny rogal
podkładka dystansująca, konus czy inny rogal
Postaram się na szybko wytłumaczyć o co chodzi. Mianowicie brakuje mi jednej części - juz od dwóch lat. Amor sobie strzela przy najazdach na krawężniki itp. Miał luzy na slizgach ale po nasmarowaniu zniknęły całkowicie. I wtedy ogarnąłem, że na górze sterów mam dodatkową podkładkę(takie pęknięte podobne do bierzni), na dole nie. Wie ktoś jak się to nazywa i gdzie to kupić. Podobno w komplecie ze sterami jest. Ja nie miałem chyba
Dodam, że posiiadam duro fr20 08 1 1/8 i stery tapered red.

Ok skoro na dole nie musi być tej podkładki rozszerzającej to git. Pozostają ślizgi w takim razie. Macie pomysł gdzie dostanę taką część do duro z 2008 roku. On ma szersze golenie niż standardowe duro, więc może od duroluxa innego ruxa... Albo inaczej co może mi jeszcze strzelać przy hamowaniu podjeżdżaniu pod krawężnik. Na mój gust to dolne łożyska. Z tym że dźwięk przypomina raczej pękanie. Luz na ślizgach trochę inaczej brzmi- bardziej głuchy niż metaliczny.
Widzę, że potraktowali mnie jak śmiecia. Z resztą pracowałem i słyszałem o serwisach wiele negatywnych opinii. Czy bieżnia jest w zestawie sterów od darta? To te redukcyjne.
P.S. Rozmawiałem z dziadziem, który sprawiał wrażenie prosa. Powiedział, że miski na bank źle wbite, bieżnia niedopasowana itd.
P.S. Rozmawiałem z dziadziem, który sprawiał wrażenie prosa. Powiedział, że miski na bank źle wbite, bieżnia niedopasowana itd.