Oczekuje odpowiedzi od posiadaczy alpinestarsa lub od osób ktore mialy z nim do czynienia :P
Pozdrawiam

Jak sie dobrze załozy to nie tłucze ale jeden i drugi ogranicza przy dobrej pozycji. Ciekawe czy jest na rynku produkt, który nie wadzi na prawde. Ortema customowa gdzie trzeba do niemiec po wymiary jechac?ArthurGreen pisze:Ja nie lubiłem Alipine. Tłucze się ten plastik o kask. Mam Leatta, ale szczerze powiedziawszy nie lubię w nim jezdzic.
Mowisz o A*?Spaced pisze:Jeśli uda Ci się go włożyć pod żółwia i klate to tak, jeśli nie to bedziesz widzieć tylko własne jajka. No chyba, ze masz mocno pionową pozycje na rowerze.
No to ja też tak miałem ale wtedy miałem źle ułożonego samego brace'a w taki sposób, że złamał mi obojczyk więc nie było to najlepsze rozwiazanie. Sugeruje też się nad tym zastanowicquake pisze:Mowisz o A*?Spaced pisze:Jeśli uda Ci się go włożyć pod żółwia i klate to tak, jeśli nie to bedziesz widzieć tylko własne jajka. No chyba, ze masz mocno pionową pozycje na rowerze.
Swojego A* zakladam na zbroje zawsze, pozycje na rowerze mam dosc niska + troche z przodu i ani razu nie mialem problemu z patrzeniem w przod. Musialbym wrecz w gore probowac spojrzec, zeby mi sie kask zablokowal.
Moze to przez inna budowe ciala, bo na mnie lezy dobrze (tj. lezy tak, jak powinien). Chyba, ze powinienem nosic go na odwrot, do gory nogami albo jakos jeszcze inaczej... :PSpaced pisze: No to ja też tak miałem ale wtedy miałem źle ułożonego samego brace'a w taki sposób, że złamał mi obojczyk więc nie było to najlepsze rozwiazanie. Sugeruje też się nad tym zastanowic
Patrzac na fotki - na to wyglada.Phill pisze:aaa no tak, nie doczytałem. W niej żółwik jest chyba taki sam jak w core saver
Dobrze wiedzieć, bo zastanawiałem się, czy nie pozbyć się mojego GPX Clib (środkowy?) pierwszej generacji i nie nabyć tego najnowszego, bo ma wiele ulepszeń.DonAdam pisze:Kupiłem ostatnio LB dbx 5.5 ten najnowszy model i krótko mówiąc jest kozacki-wygodne otwieranie/zamykanie, bardzo dużo regulacji-przednia i tylna płetwa przesuwa się przód-tył, tylna ma regulowany kąt pochylenia w pewnym zakresie, dodatkowo pianki robiące jako podkładki, które można odczepiać w 1sekundzie, paski mocujące. Jeszcze nigdy nie miałem tak wygodnego leatt`a, mega polecam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość