Witam wszystkich
Od pewnwgi czasu posiadam RS boxxer r2c2 2013 kupiony nowy wyjety z roweru takze nie na gwarancji
Nie wiem czy to problem czy tylko moje odczucia ale regulacja HSC i LSC tak jakby nic nie robily. Czy zmiany regulacji powinny byc bardzo odczuwalne podczas testow na postoju czy nie az tak i dopiero odczuje je mocniej na trasie.
Boxxer r2c2 damper problem?
Witam,
Mam Boxxera Team 2010 i mam dokładnie takie same odczucia. Kręcenie pokrętłami LSC i HSC praktycznie nic nie zmienia :/
Przy Boxxerze RC skręcenie kompresji sprawia że amortyzator nie może się ugiąć.
Rozebrałem Mission Control na czynniki pierwsze, złożyłem, nie znalazłem nic niepokojącego.
W Teamie to także normalka?
PS. Nie mam ogranicznika LSC w prawą stronę i ta długa czarna pałka z imbusikiem na końcu zeskakuje z iglicy i wtedy mogę kręcić pokrętłem bez końca, to raczej nie normalne?
Mam Boxxera Team 2010 i mam dokładnie takie same odczucia. Kręcenie pokrętłami LSC i HSC praktycznie nic nie zmienia :/
Przy Boxxerze RC skręcenie kompresji sprawia że amortyzator nie może się ugiąć.
Rozebrałem Mission Control na czynniki pierwsze, złożyłem, nie znalazłem nic niepokojącego.
W Teamie to także normalka?
PS. Nie mam ogranicznika LSC w prawą stronę i ta długa czarna pałka z imbusikiem na końcu zeskakuje z iglicy i wtedy mogę kręcić pokrętłem bez końca, to raczej nie normalne?