[Kamieńsk] Trasa w ruinie
-
- Kontakt:
Siemanko, mam pytanie. Wybiera się ktoś może w ten piątek (16.05.2014) na górkę? Dostałem info, że ma być jakaś sesja fotograficzna/ konkurs czy coś takiego i szukają paru osób najlepiej w pełnym ubraniu jak na zawodach. Może ktoś akurat jechał by pojeździć i przy okazji wziął by w tym udział, wiem że fotki mają być udostępnione też dla nas oraz, że jeśli była by nie fajna pogoda to prawdopodobnie nic z tego, więcej info będę miał jutro bo jutro ma odbyć się rozmowa z kierownikiem górki, jc pisać tutaj w wątku czy ktoś by był bo zostałem poproszony o pomoc w znalezieniu kogoś kto mógł by pojeździć 

-
- Kontakt:
A więc dzisiaj dostałem telefon i jednak w piątek nic nie będzie, ma się to odbyć 6 czerwca a jakoś 25 maja ma być jakieś spotkanie z tą panią, która się tym zajmuje i wtedy można by było się dogadać konkretnie z Nią, ustalić co i jak. Znajomy mówił mi, że stok ma być skoszony, prawdopodobnie była by możliwość postawienia jakiegoś dropa czy coś na stoku, poprawienia trasy i wgl. Ogólnie mają być to Międzynarodowe Warsztaty Fotograficzne. Wyciąg najprawdopodobniej był by udostępniony. Co wy na to, był by ktoś chętny? Jeśli tak pisać tutaj a będę dzwonił do znajomego i dawał znać