Siema, zajrałem się nie dawno DH, ale najbardziej jarają mnie hopy i eleganckie, długo wyciągnięte WHIPY oraz różne flipy. Pytanie moje brzmi: czy odpowiednim dla mnie sprzętem będzie ten o to rower: http://www.yt-industries.com/shop/de/Bi ... ay-DJ-2014
Interesuje mnie opinie, co moje na nim robić, na jakich hopach w PL można na nim latać i wasze spostrzeżenia co do tego sprzęciwa Pozdro
Skoro dało się na YT Tuesie jeździć w Rampage a swoim tuesie i play Andreu sadzi superman steatgraby czy inne triki z moto to myślę, że zda egzamin Sam rozmyślałem też nad posiadaniem playa. Jednak pozostanę chyba przy tuesie.
No coś w tym jest, Diskordia. Nie zauważyłem "jaram się dh" :p
Play nie jest do dh, jest do kręcenia whipów, tail whipów, tabli etc. na hopkach tylu slope style. Wypad nim na korzenie, kamienie i takie tam spotykane na trasach dh zakończy się zepsuciem sprzętu i zdrowia.
Rower jaki by Ci przypasił to raczej noton. nada się do dh bardzo ładnie. W szczególnosci polskiego dh, które nie wymaga sprzętu 200/200 jako podstawy. A jest wystarczająco lekki aby poradzić sobie z nim podczas ewolucji i kręcenia trików. Nie taki zwinny jak play w powietrzu ale umożliwi Ci korzystanie z tras dh/fr oraz slope.