Sklep rowerowy Wrocław

Subu
Kontakt:

Sklep rowerowy Wrocław

Post autor: Subu »

Siema , od jakiegoś czasu przymierzam sie do kupna kasku fullface , w sieci jest tego pelno ale boje sie zamawiania kasku przez ionternet , wolalbym jednak przymierzyc , zobaczyc go na zywo i tu pytanie , poniewaz szukam jakiegos sklepu we Wrocku , jest ktos w stanie polecic jakis dobry sklep rowerowy ? w ktorym bedzie mozna zaopatrzyc sie w zbroje,kask poniewaz , malo ktory sklep oferuje osprzet do dh/fr przynajmniej tak mi sie wydaje bo od jakiegos czasu przeczesuje internet i nic nie moge znalezc );
FREESTYLE951116
Kontakt:

Post autor: FREESTYLE951116 »

Siema. Przechodziłem przez ten sam problem ze sklepem... Jak kupiłem w PM Rider sklep obok tego słonia koło ARKAD. Zobaczysz na pewno z daleka.. mają kilka na wystawie więc nie będzie problemu z wyborem. A jak nie tutaj to jeszcze z tego co się orientuję to taki sprzęt posiada sklep na Pięknej 24 -Probike. I to będzie chyba na tyle...
hendels
Kontakt:

Post autor: hendels »

z tego co sie dowiadywałem, full face'y słabo schodzą - dlatego we wrocku nigdzie nie mogłem ich wypatrzyć, jak kolega wyżej, jedyny FF jaki znalazłem był w PM Riderze i tam też kupiłem, tylko jak nie będzie kasku to będą od Ciebie chcieli zaliczke w ramach zamówienia, a to Cie raczej nie urządzi - dziwne podejście, typowe na hajs mają. Ja zbroje zamawiałem z neta, wcześniej czytając o tym w jaki sposób leży na ludziach (na zagranicznych forach często podają swoje wymiary, przekonwertuj cale na cm i będzie git), zamawiając z neta, zawsze w razie W możesz zwrócić, gdyby nie pasowała, a te lokalne sklepy i tak więcej marży z Ciebie ściągną nawet jakbyś miał towar 2 razy wysyłać i płacić za wysyłkę do sklepu internetowego.
FREESTYLE951116
Kontakt:

Post autor: FREESTYLE951116 »

ja też musiałem wpłacić tą komiczną zaliczkę.. ale nie ma u nich problemu z wymianą-jak coś.. jeszcze sobie przypomniałem że w porcie wrocławskim jest sklep : SPORTOWY ROWEROWY tam też mieli sprzecik.. trochę ciężko tam trafić.. Kleczkowska 52 na stronie internetowej prawie nic nie mają.. trzeba się tam samemu przejechać..
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

Proshop przy Damrota jest nastawiony na ekstremalną jazdę, tam popytaj, choć nie wiem jaki wybór ubrań mają.
http://brooce.pinkbike.com
endor
Kontakt:

Post autor: endor »

Na Hallera w sklepie Ducato (przedstawicie Velo) maja jakies modele IXS. W ProBike na Pieknej mieli niedawno 661.
Shut up and ride...
Subu
Kontakt:

Post autor: Subu »

Dzieki wszystkim za odpowiedz , jutro lece na Wro ,objeżdże wszystkie sklepy o ktorych jest tu mowa (;

Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękówa
ODPOWIEDZ