[BajcareK] Trek Session 9.9 Carbon 2012 + Fox 40 FLOAT 2014
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
szczerze nie chce być niemiły ale rower zjazdowy za ponad 25k to lekka przesada troszkę , mostek przy kursie funta na pl to coś koło 1500zł ja pier......e jak nie daj boże pęknie to chyba się zapłaczesz , rower extra masz ale bez przesady rower to nie wszystko na trasie hehe .
Co tu dużo gadać to chyba będzie rower po bułki do sklepu hihi , ja mam przekonanie że carbon w dh to porażka nic nie wnosi może ciut ciut wagę ale nie powala carbon powinien być tylko i wyłącznie w XC ,szosa .
Ps. zaraz będą hejty typu zazdrościsz itd ,ale tak nie jest.
Co tu dużo gadać to chyba będzie rower po bułki do sklepu hihi , ja mam przekonanie że carbon w dh to porażka nic nie wnosi może ciut ciut wagę ale nie powala carbon powinien być tylko i wyłącznie w XC ,szosa .
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Re:
Ale czemu carbon nie w dh? Akurat mostka enve nie rozumiem bo mniej wychodzi aluminiowy polkomostek chunked ale wiekszość częsci carbonowych jest dość mocna wiec jaki problem poza tym, że tak ci się zdaje?MaxxisDH pisze:szczerze nie chce być niemiły ale rower zjazdowy za ponad 25k to lekka przesada troszkę , mostek przy kursie funta na pl to coś koło 1500zł ja pier......e jak nie daj boże pęknie to chyba się zapłaczesz , rower extra masz ale bez przesady rower to nie wszystko na trasie hehe .
Re:
MUSZEL pisze:300 funtów za mostek?
MaxxisDH pisze:mostek przy kursie funta na pl to coś koło 1500zł
Jakie 300 funtów? Jakie 1500 złotych?
http://www.competitivecyclist.com/enve- ... mount-stem
Nie widzisz problemu w tym, że kosztuje 325 USD ale w Stanach więc trzeba doliczyć cło i VAT?
Ja wziąłem cenę stąd: http://www.saddleback.co.uk/ENVE-Carbon ... Mount-Stem
Ja wziąłem cenę stąd: http://www.saddleback.co.uk/ENVE-Carbon ... Mount-Stem
Re: Re:
"Auditore" przy kursie 5,13 za funt to na pl wychodzi1410 zł a teki mostek kosztuje 275 funtów
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Dla mnie niektóre komentarze są zbędne - hejty są głównie pod względem opłacalności tego mostka. Gościa stać, strasznie mu się podoba, więc sobie kupił. Dla mnie rower na prawdę pierwsza klasa. Wiem ,że mnie na taki zestaw najzwyczajnie nie stać, ale nie uważam tego za powód do hejtowania. ,MaxxisDH płakać nie płakać może go stać, więc sobie kupił, z tego co widziałem gdzieś na pb to właściciel wcale tak po bułki nie jeździ.
W skrócie - W normalnym, cywilizowanym kraju takie rowery to codzienność, bo tam liczy się tylko inwencja twórcza właściciela. Ale żyjemy w PL i to wszystko wyjaśnia
W skrócie - W normalnym, cywilizowanym kraju takie rowery to codzienność, bo tam liczy się tylko inwencja twórcza właściciela. Ale żyjemy w PL i to wszystko wyjaśnia

Dawniej wexe
Giant Glory DH 2008 + RS Boxxer 2011
Giant Glory DH 2008 + RS Boxxer 2011
Re:
Mhm... Wstydź się Artur, nieocenzurowane zdjęcia do sieci wysyłać, przecież tu wchodzą również dzieci!ArthurGreen pisze:Widziałem już finalną wersję:

ale ja tam i tak zawsze za trekami będę :P
Widzę, że na forum panuje tendencja do hejtowania wszystkiego co odstaje od normy, za drogie, za tanie, za ladne, za brzydkie, "za umiarkowane"

Wrzuć jakieś fotki z jazdy, to pewnie chłopaczki odpuszczą, a i ja sam jestem ciekaw jak to śmiga

http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Nie rozumiem tej dyskusji, jak kogoś stać to niech nawet po bułki sobie tym jeździ i BajcereK niepotrzebnie wrzucasz foty z jazdy. Ważne, że Ty wiesz, że odpowiednio wykorzystujesz sprzęt.
A wracając do senda tematu, powiedz mi czym różni się siodło SDG I-BEAM CARBON I-FLY od normalnego I-FLY?? Mam to "normalne", waży 167g i zastanawiam się czy producentom jeszcze coś udało się urwać z wagi.
A wracając do senda tematu, powiedz mi czym różni się siodło SDG I-BEAM CARBON I-FLY od normalnego I-FLY?? Mam to "normalne", waży 167g i zastanawiam się czy producentom jeszcze coś udało się urwać z wagi.
Szczerze to ja mam mondrakera summuma pro teama za 20k i się nie chwale , a w sumie kolega z treka jego rower jego sprawa , ja przenigdy nie przejdę na carbon do dh co najwyżej jakieś podkładki dystansowe kapsel i to tyle .
Powiem szczerze że jeżeli nawet by się znalazł chętny żebym zamienił swojego pro team na np v10 carbon itp to nie zamienił bym się na 100%
Powiem szczerze że jeżeli nawet by się znalazł chętny żebym zamienił swojego pro team na np v10 carbon itp to nie zamienił bym się na 100%
Re:
1. właśnie tym zdaniem się pochwaliłeśMaxxisDH pisze:Szczerze to ja mam mondrakera summuma pro teama za 20k i się nie chwale , a w sumie kolega z treka jego rower jego sprawa , ja przenigdy nie przejdę na carbon do dh co najwyżej jakieś podkładki dystansowe kapsel i to tyle .

2. podejrzewam, że mnie i pozostałych obchodzi to tyle co zeszłoroczny śnieg
Dlaczego niepotrzebnie? Elegancko jest zobaczyć takie cacko w akcji! Prosiłem o te zdjęcia z czystej ciekawości jak to się sprawuje, bo ostatni taki egzemplarz widywałem na Gwinie - czyli jakby nie patrzeć dawno temuCesiu pisze:Nie rozumiem tej dyskusji, jak kogoś stać to niech nawet po bułki sobie tym jeździ i BajcereK niepotrzebnie wrzucasz foty z jazdy. Ważne, że Ty wiesz, że odpowiednio wykorzystujesz sprzęt.

Treki rządzą!
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )