[BajcareK] Trek Session 9.9 Carbon 2012 + Fox 40 FLOAT 2014
-
- Kontakt:
Re:
Jak katujesz alu to i carbon zakatujesz.Hugoo pisze:Rower mistrzowski, Session to jedna z najlepszych ram jakie miałem. Co do aluminiowych ram, to pekła mi 3 z rzędu (tym razem był to summum), dlatego teraz zamówiłem carbonową rame.
Chyba rezygnuję z Wilsona. Ogólnie mega ciężkiej choroby wagowej nie mam, ale 1.3 kg więcej na samej ramie to już przesada pomimo dwa razy lepszego wyglądu
Chyba z dalekich planów jedynie zamienie napinacz MRP z iscg05 na olda i kupie czerwone naklejki na obręcze i może czerwone szprychy i tyle. Powinno wyjść 14.9 co przy wilsonie dało by 16.2 czyli jak na alu ramie...

-
- Kontakt:
Co do kiery . https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0941_n.jpg 

Re:
to zdjecie raczej nie pokazuje czy jest ona slaba czy niesokol3miasto pisze:Co do kiery . https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0941_n.jpg
test juz troche wiecej wyjasnia
http://reviews.mtbr.com/video-enve-dh-m ... mpact-test
Re:
irytują mnie twoje komentarze, a co do roweru to wrzucaj na przód enve i będzie cudo, świetny sprzęt.MaxxisDH pisze:No widziałem już pęknięte siadełko . i kilka stówek poszło się jeb.... ahah hehe i macie wasz karbon w dh jedna gleba i szlak trafia częśći górą alu.

Gwarancja dożywotnia hehe gulczas mi się summum green podoba tobie nie musi , AdaBas irytujesz to ty mnie pisząc kilka tematów jedno pod drugim zamiast wszystko opisać w jednym temacie hehe
ps. ocho zaraz będą hejty na mnie ale ja to leje na to.
ps. ocho zaraz będą hejty na mnie ale ja to leje na to.
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
-
- moderator
- Kontakt:
@MaxxisDH
Zaraz będą hejty i zaraz będzie ostrzeżenie jak się nie uspokoisz. Nie zaśmiecaj komuś tematu.
Zaraz będą hejty i zaraz będzie ostrzeżenie jak się nie uspokoisz. Nie zaśmiecaj komuś tematu.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
A więc była to taka gleba że alu by wyjebało na orbite. Robiłem manuala z muldek i niestety za bardzo przednie koło się uniosłu ku niebu iiiiiiii.... jeb na plecy
Na szczęście tylko łokieć i łyda zdarta. Jeśli jutro nie powtórzę gleby w pierwszym przejeździe to powinny być fajne fotki.
O to rozpierdolony carbon:

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Re:
Hmmm, ta skorupa serio jest zrobiona z carbonu? Bo mi to na carbon nie wygląda.BajcareK pisze:A więc była to taka gleba że alu by wyjebało na orbite. Robiłem manuala z muldek i niestety za bardzo przednie koło się uniosłu ku niebu iiiiiiii.... jeb na plecyNa szczęście tylko łokieć i łyda zdarta. Jeśli jutro nie powtórzę gleby w pierwszym przejeździe to powinny być fajne fotki.
Pozdrawiam