Opinie kupna/sprzedaży użytkowników forum.

Puncu
Kontakt:

Opinie kupna/sprzedaży użytkowników forum.

Post autor: Puncu »

Witam.

Postanowiłem założyć temat w którym można wyrazić opinie oparte o doświadczenia handlowe z użytkownikami forum.
Jest temat "podejrzane aukcje", wyraźmy także swoje zdanie czy warto robić interesy z danym użytkownikiem.

Jak wiadomo na różnych serwisach są komentarze itd. tu można będzie podzielić się czy warto komuś coś sprzedać lub od niego kupić ;)
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Polecam robić interesy ze mną, solidny sprzedawca, solidna firma.
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Ja też polecam siebie, jakbym kupował od siebie to wystawiałbym zawsze pozytywy :D
A tak na serio to nie głupi temat, ale nie wiem czy nie było już "czarnej listy" ktora średnio funkcjonowała.
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

taki temat nawet juz chyba jest, jak mocniej poszukasz :P
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

Moja sugestia jest taka, aby jedyne wypowiedzi jakie tutaj padają dotyczyły właśnie danego użytkownika forum/allegro i aby pisać je (posty w tym temacie) wg. pewnego schematu tak jak w dziale rowery.
Ja jestem jak najbardziej za, ale fajnie aby wypowiadano się również pozytywnie na temat danych użytkowników. Wtedy przed zakupem/sprzedażą każdy wchodziłby w temat i wyszukiwał po nicku z dh-zone/allegro opini na temat sprzedawcy/kupującego :).
Nick z allegro:
Nick z dh-zone:
Ocena 1/5:
Opinia:
Taki przykład. Ja się podpisuję pod tym obiema rękami, jeśli administratorzy/moderatorzy również (chociaż jedną ;) ) to proponuję usunąć zbędne posty (również z moim) i pozwolić użytkownikom się wypowiadać :).
Chociaż z tym ostatnim to bez odpowiedniej "restrykcji" dojdzie do ogromnego spamu, dlatego tak bardzo sugeruję dopuszczać jedynie indywidualne opinie bez możliwości ich skomentowania w tym temacie
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
ODPOWIEDZ