Koszulka longsleeve dla małej osoby

Firifara
Kontakt:

Koszulka longsleeve dla małej osoby

Post autor: Firifara »

Witam. (mam nadzieje, że ubrania też należą do kategorii sprzęt jak nie to przepraszam)

Otóż mam problem, jestem drobną i niską kobitką, mam 162cm, szukam jakiejś koszulki z długim rękawem, ale wszystkie co widzę mają bardzo męskie rozmiarówki. Porównuje je z najbardziej luźnymi koszulami jakie mam (tzw. domówki) i jedynie Fox w rozmiarze S by był względnie OK.

Wiem, że najlepiej jest samemu jechać i przymierzyć, ale z racji tego, że mam daleko do rowerowego sklepu z ubraniami chcę się zapytać czy może ktoś z Was też jest szczupły i jeździ w tym rozmiarze. Jak tak to poproszę o Wasze wrażenia :) Nie chodzi mi o wygląd tylko nie chce żeby mi przeszkadzały np. rękawy.
nhp890
Kontakt:

Post autor: nhp890 »

Chyba niestety S-ka będzie przeszkadzać. Mam 178cm wzrostu i mimo że jestem szczupły, to raczej nie drobniejszy od Ciebie. Miałem jersey Foxa w rozmiarze S i nie był za mały, nawet minimalnie zakrawał na "za duży".

Sprzedałem go, więc nie mogę zrobić już zdjęć, ale wrzucam tutaj dwa które miałem wcześniej. Oceń sama, ale według mnie będzie na Ciebie za duży.
Załączniki
jersey2.jpg
jersey1.jpg
Firifara
Kontakt:

Post autor: Firifara »

OK dzięki :) to chyba muszę szukać dalej
ODPOWIEDZ