Wybór kół do 1'500 zł
Wybór kół do 1'500 zł
Cześć!
Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi.
Poszukuję kół do AM/enduro, na osiach 15x100 mm i 142x12 mm, 650b, z mocowaniem tarcz CL. Mają być bezdętkowe. Chcę je kupić nowe i kompletne w zestawie przód + tył. Chcę wydać 1,5k na koła razem z oponami (bez tarcz hamulcowych i kasety).
Polećcie mi coś, proszę.
Czy da się wybrać coś sensownego (wytrzymałego odpowiednio do enduro i nie ważącego tonę) w tej cenie? Jeśli nie, ile musiałbym wydać?
Pozdrower
Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi.
Poszukuję kół do AM/enduro, na osiach 15x100 mm i 142x12 mm, 650b, z mocowaniem tarcz CL. Mają być bezdętkowe. Chcę je kupić nowe i kompletne w zestawie przód + tył. Chcę wydać 1,5k na koła razem z oponami (bez tarcz hamulcowych i kasety).
Polećcie mi coś, proszę.
Czy da się wybrać coś sensownego (wytrzymałego odpowiednio do enduro i nie ważącego tonę) w tej cenie? Jeśli nie, ile musiałbym wydać?
Pozdrower
Re:
Bo w tej cenie masz genialny osprzęt, którego składając sam byś nie kupił. Bedziesz wiedzieć co Ci w nim pasuje, a nie bedziesz jak wiekszość ludzi na początku idealizować drogiego sprzętu. No i jak Ci się rama znudzi to sprzet przełozyć mozna. Składanie roweru jak jeszcze nie ma się wyrobionych preferencji sporadycznie daje dobre rezultaty.ksa pisze:Dlaczego na pierwszy rower do enduro powinienem kupić Radona, Canyona albo YT Capra?
-
- moderator
- Kontakt:
Szkoda, bo teraz można tanio wyrwać haveny carbonowe ale 9mm & 135x10mm
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/