Kona Stinky 2006(chyba) + Drop off III Triple

patryn3kk
Kontakt:

Kona Stinky 2006(chyba) + Drop off III Triple

Post autor: patryn3kk »

siemka, jestem tu nowy, takze jak nie tafilem w dobre miejsce to przepraszam :D
Mam pytanko odnosnie amorka na przod do mojej kony. Opłaca się w nią pakowac boxxera ok 2010r. w zwyż? Mam tego nieszczęsnego triplai chce go zmienic. :roll: Bardzo proszę o pomoc.
:D
Yard
Kontakt:

Post autor: Yard »

Ja bym tam nie pakował BOXXa.
Śmierdziele same z siebie lubiły pękać, a jak Ci nie pękła to z BOXXem, raczej na pewno to zrobi.
Wsadź tam jakieś Z1 160mm i będzie gites.
patryn3kk
Kontakt:

Zielony jestem, dlaczego ma pęknąć z boxxerem? przeciez jest lzejszy od trippla.
Yard
Kontakt:

Post autor: Yard »

Nie liczy się waga amorka, a jego wysokość. Boxx jest raczej wyższy.
patryn3kk
Kontakt:

Chce podkreślić ze rower kupilem od jakiesoś gówniarza takze mysle że nie jest skatowana
kycho
Kontakt:

Post autor: kycho »

Bo ta Kona to taka... taka, tego... No. Nijaka jak dla mnie. Bardziej by przypominała enduro gdyby nie damper ;) Boxxer dość ekskluzywny do niej :D A czy wyższy? Coś tam moze tak ale nieznacznie.
Zależy jak jeździsz też... Tu wg mnie by pasowała bardziej jednopółka jakaś. Nie mam też przekonania do Kony. Podstawą przede wszystkim jak jeździsz i czego oczekujesz ;)
patryn3kk
Kontakt:

Duzo skacze, wysooko, jezdze po lesie, na trasach i jeszcze sie nie złamała, tak wgl to moj pierwszy full
kycho
Kontakt:

Post autor: kycho »

Hmm... Ta Kona to tak nic specjalnego wg mnie więc nie ładowałbym czegoś "super" tam tym bardziej, że to Twój pierwszy full, chociaż nie wiem na ile dobrze jeździsz, bo może na ht tak się nauczyłeś, że po przesiadce na fulla zaraz będziesz mistrzem :P, ale jak nie, a będziesz się uczyć to można to łatwo zajechać i wtedy szkoda kasy. Myślę, że jakiś powietrzny amorek byłby akurat - na las spuścisz luftu i masz miękko, a na skoki podpompujesz. Stasze marzoki fajne nawet były a chyba nie drogo można znaleźć.
NO ALE jakby nie było, powiedziałem: czego oczekujesz. Nad tym pomyśl i wg tego dokonaj wyboru. Boxxer jest typowo zjazdowy i jak chcesz tak śmigać to ok, nie wiem na ile wytrzymały do większych skoków, chyba mało osób widzialem skaczących coś extra na nim, jakiś taki wydaje się lichawy :) 888 pewniejsze, ALE sam nie miałem. To tak wg mnie ;)
Śpiący
Kontakt:

Post autor: Śpiący »

Boxxer jest wysoki? Porównując do 888 czy 66 to boxxer wydaje się niski :) Choć nie sprawdzałem danych technicznych, więc mogę się mylić. Wrażenie niskie tylko wizualnie.
:*
ODPOWIEDZ