Dragerzy jest nowy DRAG!!!
Kurwa filozof zamknij sie ty *******. Pewnie jezdzisz na demo 9 i smiejesz sie z "Dragstarowcow" ktorzy skacza z kraweznikow bo ty mega mastah ze schodow um iesz zjechac i skoczyc z dabla 50cm. Pokaz co potrafisz. Jesli nic to znaczy ze jestes jakims dresem, jak duzo to zwracam honor jesli chodzi o umiekjetnosci ale nie jest to powod zeby objezdzac kogos kto jezdzi na gorszym sprzecie.
A wracajac do dragow :D:D:D
Mi sie ta nowa edycja nie podoba. Przy sr. suportu brak wzmocnieni9a cnc tylko jakas syfna poprzeczka, brak gussetow przy glowce. Porownajcie go sobie z Pseudopointem (soikotekiem) - jakies podobienstwo??
A wracajac do dragow :D:D:D
Mi sie ta nowa edycja nie podoba. Przy sr. suportu brak wzmocnieni9a cnc tylko jakas syfna poprzeczka, brak gussetow przy glowce. Porownajcie go sobie z Pseudopointem (soikotekiem) - jakies podobienstwo??
[b]SKibi[/b] -> czy ta prawda jest ze jezdza na niej pseudo dirtowcy co skacz z kraweznikow?? jak filozof sugeruje?
wg mnienie prawda to jest ,bo widzialem ludz co skacza w dircie, jezdza w dualu, slyszalem o zjazdach w dh a nawet znam goscia co na dragu trialuje. owszem bylo by lepiej na innym sprzecie, ale kuraw nie kazdy ma kase i jezdzi na czym jezdzi. i mimo tego ze ma hujowego draga to jak ma zaparacie spoko rajderem tez moze byc a nie "skakac z kraweznikow" ...
wg mnienie prawda to jest ,bo widzialem ludz co skacza w dircie, jezdza w dualu, slyszalem o zjazdach w dh a nawet znam goscia co na dragu trialuje. owszem bylo by lepiej na innym sprzecie, ale kuraw nie kazdy ma kase i jezdzi na czym jezdzi. i mimo tego ze ma hujowego draga to jak ma zaparacie spoko rajderem tez moze byc a nie "skakac z kraweznikow" ...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Do Wojtasa ze slupksa
Kim jestes ??? Nie znam cie !? od dawna jezdzisz???
Sprzedam mostek da bomb http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=300922
Wejdzcie na www.moskitos.prv.pl i powiedzcie co myslicie
Sprzedam mostek da bomb http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=300922