Wolna Dyskusja Użytkowników

Wredny
Kontakt:

Post autor: Wredny »

Witam ... niezrozumiale usuwanie watkow na forum to pewnie norma dla wielu ...ale mozr tutaj zapytam na spokojnie nad ochronkami na kolana 661rage hard czy same rage ? Cena nir gra roli a jak to sie ma do komfortu jazdy na samych kolanach ? Wentylacja i itp! Jak z rozmiarowka pokrywajaca sie w M/L ?
\m/
maczejson
Kontakt:

Post autor: maczejson »

Cześć!
Mam podobne pytanie jak kolega wyżej. Z tym, że ja pomykam trochę ęduro i poszukuję ochraniaczy w dłuższą trasę, jak i czasem do bikeparku czy na Beskidię. Myślałem nad Pro-X g_form. Czytałem o zwykłych G-formach, że średnio chroniuą, ale za to są bardzo lekkie i komfortowe, aczkolwiek te to wersja hard/lepsza/bardziej pro :) . Jakieś opinie? Ktoś, coś?

G-formy zwykłe:
http://rowerowy.com/sklep/ubrania_buty_ ... rod/g_knee

I niezwykłe (o których piszę :P):
http://rowerowy.com/sklep/ubrania_buty_ ... _knee_xpro
Szpej: Romet Mosquito + Marzocchi 55 RS

[ Ja nie latam, ja się staczam... :/ ]
nhp890
Kontakt:

Post autor: nhp890 »

W temacie G-Formów - trzyma to się na nodze bez ściągaczy?
royal'ek
Kontakt:

Post autor: royal'ek »

Panowie, mam problem. Wylicytowałem na allegro ramę za praktycznie 1/3 jej wartości. Dostałem od sprzedającego wiadomość po kilku godzinach, że ramę sprzedał na innym portalu... Jest sens zakładać sprawę w sądzie? Miał ktoś podobny przypadek ?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Rama za 300 zł czy za 3 tyś?
Z gówna bata nie ukręcisz.
UriUs781
Kontakt:

Post autor: UriUs781 »

Jakby mi na takowej ramie bardzo zależało to bym się wykłócał ;)
Breaking The Law
royal'ek
Kontakt:

Rama za 850zl kupiona. Sprzedający twierdzi ze sprzedał na innym portalu, a teraz pisze ze przyjechał jakis gość i ją zabrał... Leci w wała
maczejson
Kontakt:

Pomoże ktoś? :) PILNE :)

lisur
Kontakt:

Post autor: lisur »

maczejson jeśli szukasz ochraniaczy do enduro, ale również takich, które zabezpieczą twoje kolana w bikeparku to myślę że dobrym wyborem będą nowe X-factory:
http://www.x-factor.pl/sklep/ochraniacz ... evo_ii_p54

Znam kilka osób używających ich w enduro, żadna z nich nie narzeka. Podobno przewiewne, dobrze leżą, nie uwierają i w ogóle super :D
Sam też się nad nimi zastanawiam, także myślę, ze za tą cenę warto!
maczejson
Kontakt:

dzięki ;)

koperr
Kontakt:

Post autor: koperr »

Royal'ek - czyżby to ten Sunn Radical Exo z allegro? Sam go obserwowałem :D Ja bym dochodził swojego, faceta pewnie cena nie uszczęśliwia więc nie chciał za tyle sprzedać i robi wałka. Powiedz mu, że wygrana na licytacji jest wiążąca, takie sprzedawanie poza Allegro jest niezgodne z regulaminem i niech gość w takim razie wyczaruje Ci towar identyczny jak na aukcji. W każdym razie nie odpuszczaj, postrasz trochę, byle nie administracją Allegro bo oni to mają gdzieś tylko jakąś policją i sądami, moze koleś zmięknie. Ewentualnie ugadajcie się na jakąś cenę pośrednią jeśliby gość był jednak skłonny do rozmowy - daj znać jak się sprawa rozwinie ;)
UriUs781
Kontakt:

Za ile wylicytowałeś, za tyle ma ci sprzedać ;)
Kłóć się
Breaking The Law
Hubertof
Kontakt:

Post autor: Hubertof »

Czy ktoś z Warszawy nie ma na zbyciu prawej manetki 8 rzędowej?
royal'ek
Kontakt:

Re:

koperr pisze:Royal'ek - czyżby to ten Sunn Radical Exo z allegro? Sam go obserwowałem :D Ja bym dochodził swojego, faceta pewnie cena nie uszczęśliwia więc nie chciał za tyle sprzedać i robi wałka. Powiedz mu, że wygrana na licytacji jest wiążąca, takie sprzedawanie poza Allegro jest niezgodne z regulaminem i niech gość w takim razie wyczaruje Ci towar identyczny jak na aukcji. W każdym razie nie odpuszczaj, postrasz trochę, byle nie administracją Allegro bo oni to mają gdzieś tylko jakąś policją i sądami, moze koleś zmięknie. Ewentualnie ugadajcie się na jakąś cenę pośrednią jeśliby gość był jednak skłonny do rozmowy - daj znać jak się
sprawa rozwinie ;)
Tak, to ten Sunn. Dogadałem się ze sprzedającym, że przeleje mi na konto rekompensatę za tą aukcje. Jeśli tego nie zrobi do wtorku/środy, idę z tym na policję, a potem do sądu :D
Pupgo
Kontakt:

Post autor: Pupgo »

A na policję w jakim celu?
UriUs781
Kontakt:

Bo jest to łamanie prawa.
Breaking The Law :D
Breaking The Law
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Ale cywilnego a nie karnego...
Z gówna bata nie ukręcisz.
Yard
Kontakt:

Post autor: Yard »

Dokładnie policja nic nie wskóra, musiałbyś mu założyć sprawę.
Lecz na Twym miejscu, jeśli przelałeś mu hajs za ramę poszedłbym na policję i zgłosił oszustwo, bo to już jest K.K :D
royal'ek
Kontakt:

Dobra ziomek przelał mi rekompensatę.. ale jak się rama pojawi w obiegu to już to inaczej załatwię :D jak dobrze mieć prawnika w rodzinie xD
ODPOWIEDZ