Stery Accent Airplane- problem

Kaniowaty
Kontakt:

Stery Accent Airplane- problem

Post autor: Kaniowaty »

Posiadam stery (http://rowerowy.com/sklep/czesci/stery/ ... d/airplane)
kupione razem z ramą, sprzedawca zapewniał że sa kompletne, ale no nie są ;p
Miski są wbite w ramę, a reszta jaką posiadam to dwa łożyska oraz ta nakładkę z napisem accent..
Z tego co wiem brakuje mi pierścienia centrującego i bieżni, (chyba że coś jeszcze)
Da się to jakoś poskładać bez problemów bez tych elementów czy będzie to konieczne ? Jeśli tak gdzie i ile może to kosztować ?
Jestem zielony w temacie sterów więc proszę o pomoc ;)
Mongolski
Kontakt:

Post autor: Mongolski »

jesli kupiłes nowy zestaw zwroc sie do sprzedawcy o uzupełnienie kompletu, jesli uzywki -zapytaj goscia czy czegos nie pogubil -jesli nie, to pozostaje zakup nowych sterów.
enduro/ fr/ street  www.pinkbike.com/u/mongolski/
kycho
Kontakt:

Post autor: kycho »

<--- dokładnie. Zwróć się do sprzedawcy, że nie są kompletne i załatw sprawę. A jak nie to idź do rowerowego i spytaj o brakujące części. Czasem uda się skompletować resztę. Bieżnia i pierścień mogą mieć, jeśli będzie to kompatybilne. W najgorszym wypadku nowe stery.
Kaniowaty
Kontakt:

Właśnie używane, i wątpię że od sprzedawcy coś załatwię bo nawet odpowiedzi czy posiada nie dostałem. Zostaje szukać.. czyli do kompletu brakuje tak jak pisałem tylko bieżni i pierścienia ? Czym się te części różnią w zależności od sterów ? Bo nawet nie mam porównania i nie widziałem jak od tych co mam wyglądają.
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Skąd jesteś? Bo mam bebechy do tych sterów na zbyciu ;)
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Kaniowaty
Kontakt:

Lubelskie więc trochę daleko ;p Jeśli nie załatwię w mieście bo wiadomo że wygodniej to z chęcią bym się dogadał z tobą. Po weekendzie dopiero skoczę po serwisach i jak nic nie znajdę do napisze na pw ;)
Kaniowaty
Kontakt:

Puncu sprawdź pw.
ODPOWIEDZ