XC-PRO-DRL

now101
Kontakt:

XC-PRO-DRL

Post autor: now101 »

Sontour XC-PRO-DRL nadaje sie do stretu/dertu?? Czy ktoś go może miał i jak wypada w porównaniu z RST gilą i omegą ??
now101
Kontakt:

Post autor: now101 »

Zapomniałem jeszcze o hamulcu DEORE BR-M525 jak sie spisuje jaka modulacja i sila hamowania??
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

ja mam tego suntoura wersja 110skoku i jest dużo mocniejszy niz omega,ja narazie na nim smigam i nie narzekam a mam go od poaczatku sezonu,jedynym minusem jest jego praca chodzi twardo,ale golenie 32mm 110skoku,jest to fajny amor jak za taką cenę,blokada fajnie działa,ja mialem jeden z peirwszych egzempalrzy na ten rok i sie fajnie spisuje,,nada sie na dirt i stret ale nie ma nic nie do zajechania,polecam ogolnie jak za taka cenę.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

nie wiem czy zauwazyliscie po Suntourze pisze duzymi literami XC (IKS K.URWA CE), czyli CROSS KURWA COUNTRY, CZYLI NIE DIRT ANI KURWA STREET. Faken siet tutaj wystarczy byc imbecylem zeby to zrozumiec. Amortyzator za 300zl NIE NADAJE sie do niczego innego, procz XC, szosy i stania na polce. Oczywiscie mozna na nim uprawiac DH, ale ja odwagi bym nie mial. Lubicie ryzyko ? KUPUJCIE! To jest to samo jakbyscie chcieli przejechac Maluchem wyscig Paryz-Dakar O_o A za taka cene to macie porzadnego sztywniaka, przy ktorym musicie sie martwic wylacznie o wlasne nadgarstki.

Pease, love and angielski.
ODPOWIEDZ