Zjazd.
Zjazd.
Witam mam pytanie dam radę zjęchać https://www.youtube.com/watch?v=ayLDjUA4_YE << tam na rowerze o http://scr.hu/1f0z/pnite
Najważniejsze dane techniczne roweru:
-rama Kross sign fr
-amortyzator Marzocchi Junior T 2002r. <160-170 mm>
-damper Kind shock <oryginalny w ramie, planuje go wymienić aczkolwiek zadałem pytanie w innym dziale na co innego mógłbym>
-hamulce (hydrauliczne) Hayes Stroker Ryde Carbon
-tarcze 203 Hayes i Aligator
-koło przód:
- obręcz Dartmoor Blizzard
- piasta Dartmoor X rolls
-koło tył:
- piasta Novatec
Jest to mój pierwszy rower który kupilem do dh/fr. Wiem że to nie jest temat do tego aczkolwiek nie obraze się jeśli ktoś zaproponuje konkretne zmiany.
Najważniejsze dane techniczne roweru:
-rama Kross sign fr
-amortyzator Marzocchi Junior T 2002r. <160-170 mm>
-damper Kind shock <oryginalny w ramie, planuje go wymienić aczkolwiek zadałem pytanie w innym dziale na co innego mógłbym>
-hamulce (hydrauliczne) Hayes Stroker Ryde Carbon
-tarcze 203 Hayes i Aligator
-koło przód:
- piasta Dartmoor X rolls
-koło tył:
- piasta Novatec
Jest to mój pierwszy rower który kupilem do dh/fr. Wiem że to nie jest temat do tego aczkolwiek nie obraze się jeśli ktoś zaproponuje konkretne zmiany.
No jesteś kolego dość ostrożny widzę 
Większość takich tematów brzmi mniej więcej tak:
" Kupiłem ekstra rower Lazaro Integral, jadę nim na Maribor, jaki kask kupić. "

A tak na poważnie to Sign FR spokojnie sobie da radę, przecież to całkiem niezły rower na początek. Oczywiście jeśli jezdziec go ogarnie

Większość takich tematów brzmi mniej więcej tak:
" Kupiłem ekstra rower Lazaro Integral, jadę nim na Maribor, jaki kask kupić. "

A tak na poważnie to Sign FR spokojnie sobie da radę, przecież to całkiem niezły rower na początek. Oczywiście jeśli jezdziec go ogarnie

na poczatek rowrek spoko, da rade na pewno, ino pomysl nad dluzzszym przewodem przedniego hampla.
enduro/ fr/ street www.pinkbike.com/u/mongolski/