Rower Leader
Rower Leader
Witam. Posiadam rower firmy Leader i nie wiem nic na jego temat. W załączniku jest zdjęcie. Proszę osoby bardziej znające się na rowerach o podanie kilku ważniejszych informacji na jego temat (atuty) i mniej więcej jego wartość.
Początkująca
Widzę że daltonów tu nie brakuje bo czerwonego koloru to Sokół już nie zauważył. Pomyliłam fora i widzę że weszłam na forum dla upośledzonych umysłowo ( nie obrażając chorych). Na szczęście zaznaczyłam że szukam informacji od osób znających się na rowerach a nie przygłupów pracujących w skupie złomu. Puncu wolę nie wiedzieć gdzie oprócz mózgu Ty masz jeszcze dziury. Niestety nic nie poradzimy na takie zjeby genetyczne. Serdecznie pozdrawiam.
Początkująca
Nie ma to jak na odchodne po obrażać użytkowników 
Czego się podziewałaś? Że ludzie będę jarać się i zachwycać tym rowerem? Ten rower nie ma atutów. Jeździ i może hamuje. Ja takie rowery rozdaje za darmo jak się trafi. Wg mnie nie jest nic warty.
Specyfikacji też Ci nie powiemy. Amortyzator trudno nazwać amortyzatorem, jakiś podrzędny ledo-uginacz, damper to zwykły teleskop ze sprężyną, koła beznadziejne nawet wycentrować się ich nie da.
Zadowolona? Do widzenia.

Czego się podziewałaś? Że ludzie będę jarać się i zachwycać tym rowerem? Ten rower nie ma atutów. Jeździ i może hamuje. Ja takie rowery rozdaje za darmo jak się trafi. Wg mnie nie jest nic warty.
Specyfikacji też Ci nie powiemy. Amortyzator trudno nazwać amortyzatorem, jakiś podrzędny ledo-uginacz, damper to zwykły teleskop ze sprężyną, koła beznadziejne nawet wycentrować się ich nie da.
Zadowolona? Do widzenia.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Re:
Przyganiał kocioł garnkowi. Podobno zdanie w trybie oznajmującym kończymy kropką.Justyna92 pisze:Zamiast rozdawać rowery zainwestuj w porządny słownik poprawnej polszczyzny a dopiero potem zajmij sie rowerami
-
- moderator
- Kontakt:
Spoko, pani Justyna92 dostała bana na 3dni na "ochłonięcie" :P
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Pani Justyno.
Rower ludziom nie znającym się na rzeczy może się podobać bo na pierwszy rzut oka wygląd jest dość futurystyczny. Niestety jest to wyrób czysto marketowy jakiegoś naćpanego idioty.
Koledzy mają rację i rower nie przedstawia żadnej wartości materialnej a ponadto jest dość kiepski do jazdy.
Jest to ten gatunek wyrobów roweropodobnych które strasznie męczą a dają mało frajdy z jazdy.
Lepszy byłby już zwykły rower na zwykłej ramie.
Mam nadzieje ze taki styl odpowiedzi panią zadowala.
Niemniej jednak przedmówcy mieli 100% racji
Rower ludziom nie znającym się na rzeczy może się podobać bo na pierwszy rzut oka wygląd jest dość futurystyczny. Niestety jest to wyrób czysto marketowy jakiegoś naćpanego idioty.
Koledzy mają rację i rower nie przedstawia żadnej wartości materialnej a ponadto jest dość kiepski do jazdy.
Jest to ten gatunek wyrobów roweropodobnych które strasznie męczą a dają mało frajdy z jazdy.
Lepszy byłby już zwykły rower na zwykłej ramie.
Mam nadzieje ze taki styl odpowiedzi panią zadowala.
Niemniej jednak przedmówcy mieli 100% racji