Jaki rower do DH na początek ?

Krasu
Kontakt:

Jaki rower do DH na początek ?

Post autor: Krasu »

Jestem na forum od 3 min i nie mam żadnego pojecie odnośnie DH, lecz bardzo mi się to spodobało....Budżet to 2500 zł
dartmoor100
Kontakt:

Post autor: dartmoor100 »

Jeżeli jesteś początkującym składaj raczej rower na sztywnej ramie w budżecie 2500 zł zmieścisz się na pewno. Mam trochę części jak coś pisz na pw, mogę również coś doradzić na pw:)
Puncu
Kontakt:

Re: Jaki rower do DH na początek ?

Post autor: Puncu »

Krasu pisze:Jestem na forum od 3 min i nie mam żadnego pojecie odnośnie DH, lecz bardzo mi się to spodobało....Budżet to 2500 zł
'Chce rower ale nie wiem do czego.'

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=93504
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
komarek
Kontakt:

Re: Jaki rower do DH na początek ?

Post autor: komarek »

Krasu pisze:Jestem na forum od 3 min i nie mam żadnego pojecie odnośnie DH
To może poświęć trochę czasu i poszukaj trochę, poczytaj to się dowiesz. Tematów takich były już setki. Ja zaczynając się tym interesować cały czas przy kompie poświęcałem na czytanie o dh, w sumie teraz nie wiele sie to zmienilo.
Azerois
Kontakt:

Post autor: Azerois »

Na "www.olx.pl" jeżeli mu zależy na fullu to myślę że znajdzie coś na ramie "Kross Sign Fr". Sam niedawno czegoś szukałem i było ich tam mnóstwo <chyba ze 3 XD>. Aczkolwiek ostatecznie padło na coś innego.
s00ny48
Kontakt:

Post autor: s00ny48 »

Dam radę, coś zdziałać z budżetem 1500? Nie mam wielu możliwości zarobkowych i jest to na razie największa suma jaką dam radę uzyskać, nie chcę zaczynać nowego tematu, więc napiszę tu :)
Nikt nigdy nie mówił, że będzie łatwo, ale obiecywali, że będzie warto.
SpyMonster
Kontakt:

Post autor: SpyMonster »

Sam poszukuję roweru do DH w budżecie do 2500zł. Ale uwierzcie, po przeczytaniu kilkudziesięciu tematów w stylu "Jaki rower do DH polecacie" można już samemu zacząć wysnuwać wnioski. 1500zł nie wiem czy wystarczy na Hard-tail'a jakiegoś. Nie lepiej poczekać uzbierać troszkę więcej gotówki i wtedy kupić sprzęt, a do tego czasu dużo czytać żeby potem nie trzeba było zadawać ciągle tych samych pytań? Jeśli chcecie możecie odezwać się na PW (skoro zaczynamy w tym samym momencie można byłoby powymieniać się uwagami).

PS: Czy ktoś z forumowiczów orientuje się czy gdzieś w pobliżu Londynu (a najlepiej Reading) znajdują się trasy, lub miejscówki na których można potrenować? (Jeśli nikt nie pomoże zapytam w innym temacie).

Z góry Dzięki :)
ODPOWIEDZ