Scott.
-
- moderator
- Kontakt:
Czyli sugerujesz że ja wpycham komuś swoją opinie tak?
Zagroziłem że ma kupić taki a nie inny?
Nie. Ja wyrażam swoją opinie
Powtarzam skoro gość chciał kupić rower "duncana" - co to?
A potem Scotta FR a potem stwierdził że chce zjazdówkę, to się nie zna i chyba sam nie wie czego chce, więc opisuje mu co i jaki rower jest do czego, i co ma lepszy osprzęt żeby mógł się rozeznać prawda? Przecież i tak kupi ten który mu bardziej odpowiada, obojętne czy z walorów estetycznych czy sprzętowych.
Zagroziłem że ma kupić taki a nie inny?
Nie. Ja wyrażam swoją opinie
Powtarzam skoro gość chciał kupić rower "duncana" - co to?
A potem Scotta FR a potem stwierdził że chce zjazdówkę, to się nie zna i chyba sam nie wie czego chce, więc opisuje mu co i jaki rower jest do czego, i co ma lepszy osprzęt żeby mógł się rozeznać prawda? Przecież i tak kupi ten który mu bardziej odpowiada, obojętne czy z walorów estetycznych czy sprzętowych.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Duncona... Moja literówka, szczerze mówiąc już mnie to zaczyna denerwować.
MLYNoBIKER dla przeciętnego kowalskiego ten scott jest podobny do tego canyona... Więc uzna że oba te rower nadadzą się w roli zjazdówki jak właśnie to zrobiłem. Wiem że chciałeś pomóc, dzięki ci za to ale ten temat robi się już męczący więc najlepiej będzie jak ten post będzie ostatnim...
Moje plany się pozmieniały więc pozmianiałem też troszkę rowerek tyle w temacie.
MLYNoBIKER dla przeciętnego kowalskiego ten scott jest podobny do tego canyona... Więc uzna że oba te rower nadadzą się w roli zjazdówki jak właśnie to zrobiłem. Wiem że chciałeś pomóc, dzięki ci za to ale ten temat robi się już męczący więc najlepiej będzie jak ten post będzie ostatnim...
Moje plany się pozmieniały więc pozmianiałem też troszkę rowerek tyle w temacie.
Re:
Czyli tak na prawde nie było sensu pytać bo kupujesz rower po tym jak wyglada, a kazdy wyglada tak samo wiec kupisz na zasadzie wyliczanki? Czy ludzie juz na prawde nie są zainteresowani ile frajdy z jazdy daje dany rower?Azerois pisze:Duncona... Moja literówka, szczerze mówiąc już mnie to zaczyna denerwować.
Chyba pisałem, albo nie (nie pamiętam) że ktoś napisze że kupuje rower ze względu na wygląd.
Spaced, dostałem propozycje i wybrałem ten który najbardziej mnie zainteresował.
A gdybym kupował rower po tym jak wygląda, brałbym scott'a i nie zakładał bym tematu...
Taki rower mi odpowiada i taki wybrałem.
Spaced, dostałem propozycje i wybrałem ten który najbardziej mnie zainteresował.
A gdybym kupował rower po tym jak wygląda, brałbym scott'a i nie zakładał bym tematu...
Taki rower mi odpowiada i taki wybrałem.
Sam powiedziałęs, że jarasz sie wyglądem Canyona.
Nie ty napisałes na forum zeby ktos podrzucił Ci ładniejszy rower, bo jedynych rad które zostały podparte czyms wiecej niz tylko wrzuceniem linka zwyczajnie sie nie posłuchałes. Równie dobrze zamiast zakładać temat mogłes przejżeć katalog rowerowy i osiągnąłbyś to samo bo widac, że w ogóle nie interesują Cię informacje jak dany rower jeździ.
Jesli jest inaczej to prosze powiedz mi co przemawia za rowerem, który wybrałeś. Technicznie jakie są jego zalety nad tym co koledzy proponowali?
Nie ty napisałes na forum zeby ktos podrzucił Ci ładniejszy rower, bo jedynych rad które zostały podparte czyms wiecej niz tylko wrzuceniem linka zwyczajnie sie nie posłuchałes. Równie dobrze zamiast zakładać temat mogłes przejżeć katalog rowerowy i osiągnąłbyś to samo bo widac, że w ogóle nie interesują Cię informacje jak dany rower jeździ.
Jesli jest inaczej to prosze powiedz mi co przemawia za rowerem, który wybrałeś. Technicznie jakie są jego zalety nad tym co koledzy proponowali?
Chciałem propozycje, dostałem i wybrałem to co odpowiada ostatecznie mi. Brałem pod uwage tamten rowerek waszą opinie o nim aczkolwiek ostatecznie wole coś o większym skoku mimo że nie wykorzystam go w 100%. (zastanawiałem się do dziś).
Takie pytanko jeszcze mam co do canyona, posiadają płatność przy odbiorze?
Takie pytanko jeszcze mam co do canyona, posiadają płatność przy odbiorze?