Uszczelki fox dhx, wie ktoś?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ktoś mi odpowie, bo nie chcę zalewać dampera z źle poskładanymi shimami, bo olej się marnuje, a budżet mam bardzo ograniczony do 100zł.
HELP!!!!!
A i jeszcze co może powodować cieknięcie oleju na głównym tłoku? Możliwe że to ślizg, bo jak się patrzyłem na niego to lekko jest poszarpany na krawędzi. Jeżeli to on lub coś innego to mogli byście mi powiedzieć co jest przyczyną i ile kosztuje naprawa i gdzie można to kupić?

A i jeszcze co może powodować cieknięcie oleju na głównym tłoku? Możliwe że to ślizg, bo jak się patrzyłem na niego to lekko jest poszarpany na krawędzi. Jeżeli to on lub coś innego to mogli byście mi powiedzieć co jest przyczyną i ile kosztuje naprawa i gdzie można to kupić?
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Re:
niestety, w Foxach (nie wiem jak w innych) jak ślizg troche się zużyje to i uszczelka nawet nowa się pocixprot pisze:slizg ci nie cieknie.....
raczej oring czy simering
-
- Kontakt:
Re:
nie no, jasna sprawaxprot pisze:co nie zmeni faktu, ze cieknie uszczelka a nie slizg. gowno wychodzi zwieraczem a nie jelitem cienkim....

-
- Kontakt: