Stery do rowera
Stery do rowera
Witam. Chciałbym się Was spytać , ponieważ mam rower ( z marketu ) i wyrobił mi się gwint amortyzatora i nie chce go gwintować tylko czy moge do niego kupić stery np takie http://allegro.pl/komplet-steru-neco-h8 ... 82013.html i do tego taki mostek http://allegro.pl/mostek-rowerowy-125-i4455305854.html czy da rade zamontować to do amortyzatora ?? nie mam dziurku na śrubke w amortyzatorze
-
- moderator
- Kontakt:
Może też mieć przecież 1-1/8" gwint więc bez mierzenia nie ma co tezy składać.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Jakbyś miał KUPOWAĆ stery to lepiej zmierz dokładnie bieżnie sterów, które masz w tym momencie.
Mlyno - ale to rower z marketu ;P Nie spodziewałbym się 1,125', bo jak już wstawiają główkę pod 1,125 to i stery dają a-head - to łatwiej zauważyć niż grubszą główkę, więc rower dla pierwszej lepszej osoby jest 'ą-ę' i najlepszy na świecie, więc za stery a-head są w stanie dopłacić grube pieniądze, pomimo że rower dalej nie jest rowerem a wyrobem rowero-podobnym.
Mlyno - ale to rower z marketu ;P Nie spodziewałbym się 1,125', bo jak już wstawiają główkę pod 1,125 to i stery dają a-head - to łatwiej zauważyć niż grubszą główkę, więc rower dla pierwszej lepszej osoby jest 'ą-ę' i najlepszy na świecie, więc za stery a-head są w stanie dopłacić grube pieniądze, pomimo że rower dalej nie jest rowerem a wyrobem rowero-podobnym.
-
- moderator
- Kontakt:
Ja dość często się spotykam z 1-1/8 w gwincie, nawet częściej niż 1" co nie zmienia faktu że i tak nie wiemy w 100% co ma więc musi zmierzyć, a skoro mówi że jak ma kupować to pójdzie do serwisu to proponuje iść od razu do serwisu...
Trek Session Park