Spindleruv / Liberec / Rokytnice 2014 - był ktoś ?
Spindleruv / Liberec / Rokytnice 2014 - był ktoś ?
Hejka!
Był ktoś w tym sezonie w Spindlu, Libercu lub Rokytnicach ?
Jakieś zmiany, rozbudowa?
Widziałem na ich stronie fotki czegoś co wygląda na jakiś Aline pod wyciągiem, ale jakiejś konkretnej aktualnej mapy tras nie mają.
Warto?
Pozdrawiam
Był ktoś w tym sezonie w Spindlu, Libercu lub Rokytnicach ?
Jakieś zmiany, rozbudowa?
Widziałem na ich stronie fotki czegoś co wygląda na jakiś Aline pod wyciągiem, ale jakiejś konkretnej aktualnej mapy tras nie mają.
Warto?
Pozdrawiam
Bylem jakies 2 tyg temu z kumplem. Jak sie to mowi: ch., dupa i kamieni kupa :] Jest fajny nowy odcinek "Deep forest", ale krotki, za nim leci niedokonczona trasa w lesie. Ogolnie troche nudy. Trasa z drewnami jest wylaczona z jakiegos powodu. Zeby latac ta DH pod wyciagiem to trzeba miec cos z glowa, o ile gora jest jeszcze spoko to koncowka tej trasy byla odkuwana w mordorze chyba.
Byłem 3 tygodnie temu z dwoma kumplami, faktycznie FRka wyłączona od połowy, musisz wbić się w deep forest, który szału nie robi (płasko i trzęsie). @Troyo mówisz o tych drewnach po lewej stronie? Byłem teraz pierwszy raz w Spindlu i te drewna wyglądają jakby miały się rozpaść po wjechaniu - bałbym się. Szkoda, że FRka wyłączona (głównie dla niej jechalismy), jak byłem ogarniali ją ciężkim sprzętem. Trasa DH faktycznie ciężka od połowy - pierwszy kolega ma coś z biodrem i raczej jest wyłączony do końca sezonu, natomiast drugi kolega skasował totema
- wszystko po pierwszej próbie ogarnięcia traski ^^

Byłem na początku sezonu, jakoś w maju. Frka była czynna, byłem pierwszy raz. Po filmie kolegi z forum https://www.youtube.com/watch?v=IMXCsZdRuu4 stwierdzam fakt, że na filmie była trasa poprowadzona dużo dużo lepiej. Na filmie od 2:25 jest prosta. Jak byłem, tej prostej nie było, było natomiast pierdyliard zakrętów(takich płaskich, bez band) nie wiem w jakim celu. W innym miejscu na dole, gdzie kiedyś była prosta też nasrali zakrętów (ludzie się wkurzali i zaczęli ciąć tak jak kiedyś trasa biegła, więc pod koniec dnia jeździło się lepiej). I ogólnie rzecz ujmując miliardy głazów, które można było sprzątnąć raz schodząc trasą na piechotę, ale nikt się nie przyłożył.
Nie wiem jak teraz, ja byłem w maju, to trochę minęło, może coś się zmieniło.
Nie wiem jak teraz, ja byłem w maju, to trochę minęło, może coś się zmieniło.
Rokytnice zawsze na propsie :] Niby tylko jedna trasa (FR praktycznie nie funkcjonuje, no i jest lipna w .l.) ale nie nudzi sie i jest mega fajna! Dobre jedzonko w knajpie kolo parkingu. Wyciag co pol h z przerwa 12-13 chyba albo 13-14. Liberec podobno zaniedbany.
W okolicy masz jeszcze Czarną, ktora mozna smialo polecic. Jest jeszcze JBC niedaleko liberca, nie bylem ale po helmetach widac ze fajnie tam jest (pomijajac orczyk).
W okolicy masz jeszcze Czarną, ktora mozna smialo polecic. Jest jeszcze JBC niedaleko liberca, nie bylem ale po helmetach widac ze fajnie tam jest (pomijajac orczyk).
-
- Kontakt:
W Libercu ruszyła jakaś nowa traska enduro i zjazdowa. Jak w praktyce to wygląda to nie wiem, bo ostatnio jak tam byłem to było jeszcze w trakcie budowy.
Jak napisał Znajdor Liberec ma swój urok
Zawsze lubię tam wrócić 
motomysz a może Kouty?
Jak napisał Znajdor Liberec ma swój urok

motomysz a może Kouty?
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
A może trochę dalej ale zdecydowanie lepiej.
https://www.dropbox.com/s/1zsi76511silqtn/GOPR0358.MP4
https://www.dropbox.com/s/1zsi76511silqtn/GOPR0358.MP4
Wcześniej nukianuki.